Installationsinstruktioner för en radio i ett 2001 Malibu

Den 2001 Chevy Malibu kommer med en vanlig AM /FM stereo enhet med inbyggd single-disc CD-spelare. Valfria stereoapparater är tillgängliga via GM återförsäljare, inklusive en multi-skivors CD-växlare. Malibu ägare som vill uppgradera sina däck fabriken stereo med en eftermarknad radio kan göra det utan föregående bil ljudupplevelse. Inhandla nödvändiga kablage och fronten adaptern och installera den nya radion själv på mindre än två timmar. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Skal adapter
GM antenn adapter
Kabelstam adapter
Visa mer Instruktioner
1

Öppna huven på 2001 Chevy Malibu och koppla den negativa batterikabeln från batteriets minuspol. Använd en 10 mm nyckel för att lossa klämman och ta bort kabeln. Flytta till fordonets insida.
2

Bänd den övre kanten av trim panelen som omger stereon bort från instrumentbrädan med en trim verktygspanelen borttagning eller flat skruvmejsel. Ta tag i panelen genom den övre kanten och dra bort det från instrumentbrädan, koppla klippen på baksidan av panelen hela vägen runt.
3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av Malibu ' s fabrik stereo fäste. Använd en Phillips-skruvmejsel för skruvarna och spara dem för installation av den nya radion.
4

Skjut fabriken enheten från instrumentpanelen stereo docka och dra ur stereon ledningar anslutna till uttagen på baksidan för radion. Dra ur antennkabeln ansluten till vägguttaget på nedre högra hörnet av stereo ' bakpanel.
5

Skjut fronten adaptern i den lediga stereo docka. Skruva i de fyra skruvarna som togs bort för att extrahera beståndet stereo.
6

Samla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av stereon dockan.
7

Plug Malibu ' s stereokontakt ledningar in kablar till kabelnätet adaptern.
8

Koppla in antennkabeln i GM antennkabeln adapter.
9

Anslut ledningar kontakter sele adaptern till motsvarande uttag på baksidan av den nya radion. Anslut antennkabeln adaptern i märkta uttaget &Quot; FM antenn " på baksidan av eftermarknaden enheten.
10

Skjut den nya stereon i fronten adaptern tills den låses på plats .
11

Byt kåpa runt stereon dockan. Tryck ordentligt runt omkretsen av panelen för att fästa den på instrumentbrädan. Återgå till batteriet.
12

Byt negativa klämman batterikabeln runt den negativa batteripolen. Dra kabeln till posten med nyckeln. Stäng Malibu ' s huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81597.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.