Hur man installerar en radio i en 2001 Nissan Sentra

Ibland måste du ersätta din radio om din enhet upphör att fungera eller bara för att du vill ha de senaste funktionerna, såsom en USB-port eller satellitradio och andra alternativ för att förbättra din ljudupplevelse. Installera en ny radio i en 2001 Nissan Sentra är en enkel process som inte kräver någon särskild kompetens eller verktyg. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla kabeln ansluten till den negativa polen på bilbatteriet för att minska risken för elektrisk stöt när du tar bort och installerar bilradioapparater.
2

Dra ut den övre delen av ventilationsanordningen att avslöja den övre stereo området. Om du har en bricka som ligger på toppen av instrumentbrädan, kan du enkelt göra detta utrymme tillgängligt genom att öppna facket och dra metallringen av facket spärren mot dig. Annars använder en flat skruvmejsel för att bända enheten framåt. Skruva loss de två övre skruvarna på radio sele.
3

Ta bort den nedre halvan av plast trim under luftkonditioneringsapparater kontroller genom att nå runt sidorna mot baksidan. Tummar runt kanterna för ett bättre grepp och dra framåt för att lossa.
4

Ta bort de två nedersta skruvarna som håller metallen sele. Dra den gamla enheten och utnyttja försiktigt ut och dra ur alla kablar anslutna till baksidan. Separera radion från selen.
5

Fäst den nya radio-enheten i metall sele. Om din enhet behöver en adapter eller monteringsverktyg, installera nödvändiga hängslen innan positionering i selen.
6

Sätt tillbaka alla kablar till din bilstereo. Konsultera manualen för din enhet för att säkerställa att de nödvändiga kablarna har anslutits.
7

Säkra ny radioenhet och sele i instrumentbrädan med skruvar. Återanslut bilbatteri och slå på din bil för att kontrollera att din nya radio är påslagen och fungerar korrekt.
8

Sätt tillbaka den nedre halvan av trim genom att trycka tillbaka den ordentligt tills den snäpper på plats. Sätt tillbaka den övre halvan av trim på samma sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81058.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.