Hur man tar bort en Kenwood Bilstereo

Kenwood bilstereo är enkla och pålitliga delar av utrustning, avsedda att installeras av vem som helst med en anständig kunskap om en bils elsystem. När det är dags att uppgradera dem, kanske du vill rådfråga en professionell bilstereo. Om du vet vad du gör, men du kan ta bort en Kenwood bilstereo någorlunda snabbt, lämnar streck ledigt utrymme för något nytt utrustning du tänker installera i dess ställe Saker du behöver
ScrewdriverStereo borttagningsverktygen eller radio keysPen och papper
Visa fler instruktioner
1

Stäng av bilen och koppla bort kabeln från den negativa polen på batteriet. Det förhindrar el från att köra via bilens systemet och gör att du kan arbeta säkert.
2

loss plastramen runt Kenwood bilstereo. Den bör lossna med lite varsam stimulans från en liten skruvmejsel. Ta det försiktigt så att du inte av misstag förstör dess yta.
3

Skjut ett par stereo borttagning verktyg eller nycklar radio i de två hakarna på vardera sidan av stereon. Det bör finnas fyra stift i totem:. Två på den övre halvan av spåren och två på den nedre halvan av facken
4

Ta bort gummi ram Kenwood stereo och ställ den åt sidan <. br>
5

Lossa M4x8 skruv på baksidan av stereon för att ta loss den från instrumentbrädan ram.
6

Sätt i radio knapparna eller stereo borttagningsverktyg till endera sidan av bilstereon och tryck försiktigt men bestämt inåt. Dra försiktigt ut stereon med hjälp av verktygen.
7

Koppla loss kablarna från baksidan av stereon (du ska inte behöva några verktyg för detta). Ta bort dem en i taget och varumärke som man går där. Du bör se ledningarna för effektstyrning och antenn kontroll, såväl som par av färgade trådar för olika främre och bakre högtalarna. Den exakta konfigurationen beror på din Kenwood stereo, men om du noterar varje tråd och dess relevanta läge, bör du inte ha några problem med att sätta tillbaka dem till den nya stereon.
8

Dra stereo gratis. Det bör nu vara helt bortkopplad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80515.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.