Så att ansluta en subwoofer Upp till ett bilbatteri

Subwoofer lägga kraft och djup till din ljudanläggning. Det finns inga substitut för hur de tolkar de lägsta tonerna av musik, gör din stereo sound mer komplett. Motordrivna subwoofers har sin egen amplifiering. Inte bara behöver du inte lägga till en förstärkare för att förstärka signalen, men att du kan ansluta subwoofern direkt till fordonets batteri. En ljud professionella kan ansluta din subwoofer, eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel
förstärkare kabelsats
Drill
gummigenomföringarna
Trim panel borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens negativa batterikabeln. Denna kabel ansluter batteriet till fordonets ram eller chassi. Använd en kryssmejsel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från den negativa batterikabeln och vila bort från minuskabeln.
2

Anslut terminalen förstärkaren ringen från förstärkaren kabelsats till den positiva ledningen av bilens batteri.

3

Borra hål i brandväggen av fordonet, och dra strömkabeln (ansluten till ringen terminalen) i det inre Fordonets hytt.
4

Kör nätkabeln till platsen för aktiv subwoofer. Lyft mattan av fordonet med en kåpa borttagningsverktyg, och lägga kabeln under mattan. Fäst mattan till golvet efter att kabeln har till subwoofern. För vissa fordon, som ersätter mattan är så enkelt som att byta hand de paneler som håller mattan på golvet. I andra fordon, Phillips-skruvar håller paneler på golvet. Läs fordonets handbok för specifika instruktioner.
5

Anslut strömförsörjningen till subwoofern vid ingången märkt "Power".
6

Placera den negativa batterikabeln s klämma tillbaka runt den negativa batterikabeln. Dra åt klämman med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80886.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.