Är Kicker Amps bra?

Kicker ampere är ett bra val för din bil. Du kanske har hört att de är en mycket underskattad amp, och det är sant. De flesta som köper Kicker ampere njuta av rena ljud, utmärkt prestanda och är oftast förvånad över hur mycket amp de sluta med för pengarna. Fördelar

Kicker ampere ger ett rent ljud med mycket lite brus. Många människor som äger dem säger att de inte har några problem med installationen. De ampere kan lägga ut en stor mängd ljud under längre tidsperioder. De har ett modernt utseende och ett överkomligt pris.
Funktioner

Kicker ampere är kända för sin makt som överträffar betyg och levererar prestanda. De kan driva en 2 ohm utan överhettning, i många timmar, och kör de högsta systemen end stereo, producerar ett briljant ljud. En annan fördel är deras kompakta storlek, de kan installeras i små bilar, i trånga utrymmen. De är också extremt mångsidig och kan användas i olika system.
Installation

Kicker också innehåller allt du behöver för att installera förstärkaren. Alla komponenter levereras med förstärkaren. Det enda du behöver är anpassade delar och olika kit för anläggningar som är atypiska. Om så önskas, kan du ansluta två Kicker förstärkare och kombinera sin makt för riktigt högt, bultande bas.
Speaker Slå
ampere

Kicker kan driva de bästa talarna och subs på marknaden, som Eclipse och andra. I själva verket har en enda Kicker så mycket makt, kan den gå flera sub woofers på en gång utan problem. En enda 600-watts kicker används ofta för att köra tre 800-watt subs (max 400 watt rms), och ger en utmärkt bula. Detta beror på att märkeffekt på förstärkaren är faktiskt lite underskattade. En Kicker amp är ett bra val för sub woofers som kräver en hel del makt.
Funktion

Kanske den bästa delen om en Kicker är att det aldrig blir varm. Vissa ampere producerar värme när de körs vid 2 Ohm eller högre, under en lång tid. Kicker kan köra så här och ändå hålla huvudet kallt, ett stort bekymmer i en bil. De har också ett fast sortiment, vilket innebär att de kan spela hårt bas under en längre tid och ändå hålla sig lugna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80507.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.