Hur man ansluter Kicker dubbla högtalare Talspolebobin

Kicker dubbel talspole högtalare är en viss typ av subwoofer som är populärt bland entusiaster bilstereo. Dessa subwoofers kommer i en mängd olika storlekar och producera högt, djupt tonas ljud. Till skillnad från vanliga bil högtalare, måste dessa installeras i en baslåda och kopplad till en förstärkare, som ger en stor mängd ström. Installera dessa högtalare kan vara ganska lätt och slutade på mindre än en halvtimme. Innan du installerar högtalarna, se till att din förstärkare är bortkopplad från bilbatteriet för att undvika skador. Saker du behöver
Högtalarkabel
Avbitartång
Kabelskalare
Kicker dubbel talspole högtalare
Subwoofer box
1,5-tums-långa skruvar
Skruvmejsel

Visa mer instruktioner
1

Förbered högtalarkabeln genom att skära två 2-fot långa segment och strippning ändarna med en kabelskalare.
2

Anslut en längd av högtalarkabeln till terminalerna på Kicker dubbla talspolar högtalare. Högtalarkabel faktiskt består av två separata ledningar i en slida, så fäster man kabeln till den positiva polen och den andra kabeln till den negativa polen. Dessa ledare är oftast skrivs med en positiv eller negativ symbol.
3

Anslut den andra änden av denna kabel till högtalaren wireterminalen på baksidan av subwoofern rutan. Se till att den positiva kabeln endast är ansluten till den positiva polen medan den negativa kabeln endast är ansluten till den negativa polen.
4

Skruva subwoofern i rutan. Varje subwoofer, beroende på dess storlek, har mellan sex och 10 hål för skruvar.
5

Fäst den andra längden på högtalarkabeln från terminalen på utsidan av baslåda till förstärkaren. Återigen, se till att den positiva kabeln är ansluten endast till positiva terminaler och den negativa kabeln ansluts endast till negativa terminaler. Även om varje förstärkare är annorlunda, de flesta använder en skruv för att hålla kabeln på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81303.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.