MTX åska Specifikationer

Thunder är ett varumärke av fordon subwoofer produceras av MTX Audio. Subwoofers är stora högtalare som är särskilt utformade för att producera bastoner. Medan andra bilens högtalare kan producera ett brett utbud av ljud toner, är subwoofers begränsad till endast de lägsta frekvenserna. Vilka subwoofers saknar i området, men gör de upp i makten. Normalt är en subwoofer ansluten till en ljudförstärkare, som förstärker signalen från en ljudkälla och låter subwoofern att skapa bas vid höga volymer. Storlek

Storleken på MTX åska subwoofer är 15 inches i diameter. Den åska kräver 6-and-9/16 inches av monteringsdjup för en korrekt passform. Storleken på det utskurna för åska är 13-och-7/8 inches för installation.
Ström

maximal kontinuerlig effekt på MTX Thunder är 250 watt. För att driva högtalaren på denna effektnivå, behöver du en 250-watts förstärkare. Den minsta effekt som krävs för åska är 125 watt.
Prestanda

MTX åska har dubbla spolar med 4-ohm av impedans, eller motstånd, vardera. Subwoofern har en känslighet på 94,63 dB. Avstämningsfrekvensen är 32 Hz. Det innebär att subwoofern är utformad för att vara högljudda när du spelar ljud vid specifika frekvenser.
Design

talspole, som används för att vibrera MTX åska subwoofer och återge brus, har en diameter på 2 inches. Vikten av magneten driver spolen är 50 oz. Högtalaren har en cylindervolym på 0,10 kubikfot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82153.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.