Avinstallera ett CDX-GT610UI

Sony CDX-GT610Ui är en in-dash, DIN-storlek bilstereo som har en integrerad CD-spelare, USB-gränssnitt, bak eller subwoofer förstegsutgångar, 3-bands equalizer och löstagbar frontpanel för extra motverkar stöld. Avinstallera Sony CDX-GT610Ui från din bil kan visa sig nödvändigt vid byte, återställa eller uppgradera stereosystem. Borttagning av eftermarknaden stereo är en lätt uppgift, beroende på fordonet och används ursprungliga installationen. Saker du behöver
SAE eller metriska spärrfunktion set
Fordonsspecifika reparationshandbok
Skruvmejselsats
borttagning nycklar medföljer stereo
Visa fler instruktioner
1

Stäng av bilen och öppna bilen huven. Lossa den svarta-färgade "Negative" batterikabeln från fordonets batteri med en lämplig SAE eller metrisk socket.
2

Lossa stereo fronten från den huvudsakliga stereoanläggning genom att trycka på den lilla "Drag"-knappen, beläget direkt under "BTM" knappen.
3

bort den svarta trim bezel omger stereoanläggning med en liten platt skruvmejsel eller de stora upprepas ändar borttagningsnycklarna. Var försiktig så att du inte skadar ramen eller huvudsakliga stereoanläggning när bända bort den beklädningsdetalj med skruvmejseln.
4

in borttagningsnycklarna i motsvarande skåror, som är synliga på vänster och höger del av den huvudsakliga stereoanläggning. Se till slingformade ändarna av varje tangent vinkel bort från centrum av den stereoanläggning. Dra huvudenheten av stereo från anläggningen hylsa, som är monterad på insidan av instrumentpanelen.
5

Koppla kabelnätet ansluten till den bakre delen av stereo. Koppla loss antennkontakten, CD-växlare bussförbindelser och RCA preamp anslutningar, om tillämpligt.
6

Anslut den "negativa" batterikabeln till batteriet för att slutföra borttagningen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82759.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.