Hur man installerar Visonik VBX12As

Bestående av en baslåda, subwoofer och förstärkare, är Visonik VBX12A en allt-i-ett eftermarknaden lösning för återgivning av low-end frekvenser producerade av bilens stereo mottagare. Den inbyggda förstärkaren, stabil ned till fyra ohm, är kapabel att producera 225 watt konstant effekt. De Visonik VBX12A ® RCA-ingångar som bidrar till att förenkla installationen när den används med en förstärkare kabelsats. Saker du behöver
skiftnyckeln
Panel Tool Review skruvmejsel
förstärkare kabelsats
Klein Tool Review Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Leta bilens batteri och koppla den svarta minuskabeln med en skiftnyckel.
2

Avlägsna plastinfattning som omger stereon med hjälp av en panel borttagningsverktyg. Ta bort skruvarna som håller fast stereon på plats med hjälp av en skruvmejsel. Exponera stereo trådarna genom att skjuta stereo framåt.
3

Säkra Visonik VBX12A på plats med hjälp av den medföljande hårdvaran och följa tillverkarens instruktioner.
4

Bifoga den röda strömkabeln med in-line säkring från en förstärkare kabelsats till fordonets positiva batteripolen genom att halka genomföringen änden över terminalen och säkra med medföljande mutter och en skiftnyckel. Dra strömkabeln genom ett befintligt hål i bilens brandväggen till Visonik VBX12A. Fäst strömkabeln med hjälp av en skruvmejsel.
5

Lokalisera blå tillbehöret kabeln är ansluten till stereon och ta 1/4-tums av sin plast skyddande beläggning med en Klein verktyg. Vira en metalltråd slutet av motsvarande kabeln från förstärkaren kabelsats runt nakna delen av tillbehöret tråden och linda anslutningen i eltejp. Dra den blå tråden till Visonik VBX12A och säkra tillbehöret kabeln till enheten med hjälp av en skruvmejsel.
6

Anslut RCA patch kablar från förstärkaren kabelsats in i RCA lågnivåutgångar på baksidan av bilens stereo. Förlägg patchkablar till Visonik VBX12A. Anslut kopplingskablarna till RCA-ingångarna på VBX12A.
7

Fäst den bruna jordledningen från förstärkaren kabelsats till Visonik VBX12A hjälp av en skruvmejsel. Leta upp en sektion av ren metall i fordonet nära VBX12A. Fäst genomföringen änden av jordledningen till den bit av metallen med den medföljande självgängande skruv och en skruvmejsel.
8

Skjut stereo på plats och fäst det med skruvarna som togs bort tidigare. Tryck plastinfattning tillbaka på plats och sätt tillbaka bilens negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82726.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.