Hur ansluter Solo-Baric S12l5

The Kicker Solo-Baric L5 S12L5 är en 12-tums bilstereo subwoofer, finns i "Dual-4" och "Dual-2" röst versioner spole. Subwoofern har en maximal kontinuerlig märkeffekt på 600 watt och en nominell maximal uteffekt på 1200 watt. Användare kan använda både portade och sluten låda typer som har en inre volym av 0,88 kubikfot. Anslutning av Kicker Solo-Baric L5 S12L5 är korrekt viktigt att subwooferns prestanda och livslängd. Saker du behöver
Förstärkare dokumentation
Högtalarkabel
Wire Strippor
baslåda
Montering skruvar
Phillips-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

avgör rekommenderad ohm för subwoofern förstärkare. De rekommenderade högtalare belastningar och acceptabla konfigurationer ledningar kan hittas i dokumentationen som medföljer din förstärkare.
2

Undersök baksidan av subwoofern för markeringar som indikerar produktens rating talspole. Den L5 subwoofer serien har antingen "Dual 2-ohm" eller "Dual 4-Ohm" talspole arrangemang.
3

Besluta om kabelkonfiguration behövs för din subwoofer, enligt din förstärkarens ohms last specifikationer. Subwoofers som presenterar "Dual 2-ohm" talspolar, parallellkopplade kommer att ge en 1-ohms last till förstärkaren, medan inkoppling till talspolar i serie kommer att resultera i 4 ohm. Enligt samma principer, kommer impedansen rating för "Dual 4-ohm" subwoofers halvera när parallellkopplade (2 ohm) och dubbel i en serie konfiguration (8 ohm).
Ledning I Parallell
4

Fashion två 5-tums längder av enskilda talare tråd, följt av en 1-fots längd osorterat tråd. Skala av 3/8-tums isolering från varje högtalare tråd, med ett par av tråd strippor.
5

Anslut "Coil 1 +" och "Coil 2 +" terminaler med en kort längd av högtalarkabeln. Den "Coil 1 +" terminal har en vit färgad prick märkning, mittemot den röda "Coil 2 +" terminal. Anslut den återstående "Coil 2 -" till "Coil 1 -". Terminaler, med andra kort längd av högtalarkabeln
6

Anslut motsvarande 1-fot högtalarkabel leder till "Coil 1 + "och" Coil 1 - "Subwoofer terminaler
7

Anslut högtalarkablarna leder från subwoofern till motsvarande röd." + "och negativ" -. "högtalaruttag inuti baslåda

8

Wire externa baslåda terminalerna till din förstärkare, enligt utrustningens monteringsanvisningar. Klipp och skala en lämplig längd av tråd för förstärkaren-till-kapsling anslutning, med hjälp av tråd strippor.
Ledning I serien
9

Fashion en 5-tums längd av individuell högtalarkabel, följt av en 1-fot långa osorterat tråd. Skala av 3/8-inch av isoleringen från varje högtalare tråd, användning av ett par kabelskalaren
10

Anslut "Coil 2 +" och "Coil 2 -". Terminaler tillsammans, med hjälp av den korta . Trådlängden
11

Anslut 1-fotlängd par högtalare leder till motsvarande "Coil 2 -". och "Coil 1 +" subwoofer terminaler
12

Anslut högtalarkablarna leder från subwoofern till motsvarande röd "+" och negativa "-". högtalaruttag inuti baslåda
13

Wire externa baslåda terminalerna till din förstärkare, enligt utrustningens monteringsanvisningar. Klipp och skala en lämplig längd av tråd för förstärkaren-till-kapsling anslutning, med hjälp av tråd strippor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82432.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.