Installationsinstruktioner för en Starmate ST2

Den Starmate ST2 är en plug-and-play-satellitradio. Förmåga att addera en ny dimension av lyssnande till bilens stereo, ST2 funktioner 30 förinställda kanaler, fem raders LCD-display och ett internt minne som tillåter användaren att pausa direktsändningar. Eftersom ST2 är plug-and-play, kan det spelas genom både bil och hem stereoapparater. Med sin inbyggda trådlösa sändaren är Starmate ST2 ansluts enkelt till bilens stereo. Saker du behöver
Tänger
Vehicle-specifik fäste
Skruvmejsel
DC adapter
Satellite radioantenn
Visa fler instruktioner
1

Leta bilens batteri i motorrummet. Koppla den svarta negativa batterikabeln med en tång.
2

Installera ett fordon-specifik fäste. Eftersom detta steg kommer att variera beroende på fordonet, är det viktigt att följa de instruktioner som följde med fästet. Använda ett fordon-specifik fäste istället för en generisk konsol kommer att hindra Starmate ST2 blockerar andra streck funktioner såsom knappar klimatkontroll.
3

Fäst Starmate fordonet vaggan till fordonet- specifika fäste med de medföljande skruvarna och en skruvmejsel. Säkra Starmate ST2 till vaggan genom att trycka den på plats.
4

Anslut DC adapter som följer med ST2 i bilens DC eluttag. Anslut DC-adapterkabeln i ST2.
5

Placera satellitradio antennen på taket av fordonet. Antennen har en stark magnetisk bas som säkrar tätt till fordonets tak. Kör antennkabeln till Starmate ST2 och koppla in den i.
6

Anslut den negativa batterikabeln. Trimma bilens stereo till en ledig FM-frekvens. Ström på Starmate ST2 och välj motsvarande frekvens. Den Starmate ST2 är nu installerad och sända över bilens högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82727.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.