Hur man tar bort radion Deck i en 1997 Jeep Wrangler

Den 1997 Jeep Wrangler fabrik radio däck är ganska grundläggande, de flesta modeller kom standard med ett kassettdäck snarare än en CD-spelare. Ta bort däcket fabriken radion gör att du kan börja installationen av en ny enhet. Vid första anblicken verkar det 1997 Jeep Wrangler radio svårt att ta bort, eftersom den inte har några synliga skruvar eller skruvar. Men det finns bultar och skruvar, de är helt enkelt dolt av ett par plast streck paneler. Den stereo borttagningen är densamma för alla 1997 1999 Jeep Wrangler modeller. Saker du behöver
Tänger
Phillips skruvmejsel
10 mm spärrnyckel eller skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och öppna huven . Kroka den negativa batterikabeln (-) med en tång (för säkerhet)
2

Undersök den övre delen av instrumentpanelen, direkt nedanför vindrutans bas, för att hitta den långa plast panel som sträcker sig från. ratten till handskfacket.

tag i panelen och dra försiktigt ut det från instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna på mitten av instrumentbrädan, ovanför radion däck (de var dold bakom instrumentpanelen).

4

Öppna askkoppen facket under radion. Tryck metallklämman mot den bakre delen av askkoppen och dra sedan för att ta bort den från instrumentbrädan. Ställ askkopp på sidan.
5

bort Phillips skruv sitter bakom askkoppen (du kommer inte att kunna se det förrän askkoppen är ute).
6

tag hela panelen mitten streck (den omger radion däck och de två mittre luftventiler). Dra bort panelen med händerna och ställ den åt sidan (det finns inget att koppla).
7

Ta bort de två skruvarna på radion däck med en 10 mm spärrnyckel eller skiftnyckel. Dra radion mot dig. Koppla ur radion sele och antennuttaget bakom det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81138.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.