Hur man laddar upp musik till en bilstereo

Bilstereo anpassar för att tillgodose de många olika typer av MP3-spelare och medieenheter. Även om inte alla bilar kan hantera upp musik, det finns några eftermarknaden och lager stereoapparater som fungerar bra med MP3-spelare. Beroende på din bil, det finns olika sätt att ladda upp musik till bilstereon. Lagra MP3 i stereo interna hårddisk innebär att du inte behöver bry med ytterligare kablar och tillägg för att ansluta din MP3-spelare. Instruktioner
1

Installera en MP3-kompatibel stereo som Sonys CDX-GT440U, Alpines CHA-S634 eller Kenwoods Excelon KDC-X589. Många lager bilstereo kommer att spela MP3-skivor, men väldigt få har MP3-stöd.
2

Anslut en 2GB eller större USB-nyckeln till datorn. Radera allt från USB-nyckel som inte är en MP3-fil. Hitta de filer som du vill överföra till din bilstereo och klicka och dra dem till din USB-nyckel för att kopiera dem. När överföringen är klar, ta ut din USB-skivan från datorn och ta med den till din bil.
3

Slå på bilstereon och tryck på "USB /Upload"-knappen. Anslut USB-enheten till stereons framsida när du uppmanas av stereo skärmen. Bekräfta att du vill överföra din musik till stereon interna hårddisk och vänta medan den kopierar.
4

Koppla bort USB-enheten när överföringen är klar. Sätt din bilstereo till "MP3-läge" för att se och lyssna på din musik.
5

in en MP3-CD-skiva i stereon och försöker använda upload funktionen. Vissa MP3 stereoapparater kommer att importera MP3 så länge de bränns på en dataskiva och inte en ljud-CD.
6

Använd stereons "Delete"-tangenten för att ta bort enskilda filer, album eller artister som du gör inte vill ha på din stereo. Många MP3 bilstereo har en lägre kapacitet än high-end MP3-spelare, så du kanske måste ta bort musiken innan du kan ladda upp fler låtar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81828.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.