Hur man täcker en Box Auto Speaker

Du har en högtalarlåda i bakluckan på din bil, men dess hölje är utsatt för alla objekt som du sätter i bagageluckan. En avslöjats auto högtalarlåda är sårbar för bucklor och bryta. Och box skarpa kanter kan skada poster lagrade i bålen, liksom människor. Det bästa sättet att se till att högtalaren rutan, inte människor och objekt som finns i stammen inte får skadas är att täcka lådan med auto mattor. Saker du behöver
Högtalarlåda matta
Kontakt cement
Razor kniv
Sax
Yardstick
Papper
Pencil
Visa fler instruktioner

1

Mät yttermått högtalarlådan med en måttstock. Skriv ner måtten på en bit papper. Mät högtalaren mattan med måttstock för att passa dimensionerna hos sidorna av högtalarlådan. Använd måttstock för att göra en rak linje i blyerts över högtalaren mattan för att visa var du ska klippa det.
2

avbröt talaren mattan med en sax till måtten på din högtalare box. Skär en halv tum utanför den uppmätta linjen att ge överskott mattor. Detta kommer att ge överlappning som du kan klippa bort senare eftersom du vill vara säker på att mattan kommer att täcka hela sidan av högtalarlådan.
3

Applicera kontakt cement på ytan av högtalarlådan. Rita parallella linjer upp och ner högtalarlådan ca 1/2 tums mellanrum. Rita parallella linjer över högtalarlådan ca 1/2 tum isär för att täcka hela rutan med kontakt cement. Ansök kontakta cement på baksidan av högtalaren mattan. Matcha rader av cement till strecken på lådan så att limmet binder vid kontakt.
4

Tryck mattan högtalarlådan till sidan av högtalarlådan. Använd handflatan för att jämna ut mattan över högtalarlådan. Tryck mot de yttre hörnen först och sedan flytta handflatan horisontellt över högtalarlådan. Fortsätt att trycka på mattan till högtalarlådan tills den börjar sticka. Tillåt 15 minuter för limmet att torka.
5

Klipp överskjutande mattan från sidan av högtalarlådan med din rakkniv kniv. Håll överskjutande mattan med ena handen, och trycker ner kniven på överskjutande mattan. Klipp längs kanten av högtalaren rutan för att rensa bort all överflödig matta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81696.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.