Hur man gör en Mono Amplifier 2 eller 4 Ohm

En mono-kanals förstärkare, även kallad en-kanals förstärkare, är speciellt utformad för att återge låga frekvenser sänds från en stereo. På grund av detta en mono-kanals förstärkare är ett perfekt val för att driva subwoofers. Ohm, eller impedans, är en produkt av den ohm rating hos förstärkaren,, ohm-rating subwoofern antalet subwoofers förstärkaren kommer att anslutas till och hur slutsteg och högtalare är kopplade tillsammans. Det enklaste sättet att vara säker på att en förstärkare arbetar med 2 - eller 4-ohm är genom ledningar till en enda subwoofer med samma ohm rating. Till exempel kommer en mono-kanals förstärkare som har en effekt på 320 watt vid 4-ohm producera 320 watt när den är ansluten till en 4-ohms subwoofer. Samma förstärkare skulle också kunna producera 500 watt vid 2-ohm när den är ansluten till en 2-ohms subwoofer. Saker du behöver
skiftnyckeln
Måttband
Högtalarkabel
avbitare
Klein Förstärkare verktyget hotell med 2 - och 4-ohm förmåga Sida 2 - eller 4 - ohm singel-TALSPOLE
Visa fler instruktioner
Betygsätt din förstärkare
1

Bestäm ohm rating kapacitet förstärkaren. . Kontrollera att subwoofern ska anslutas till har samma ohm rating
2

Koppla bort bilens negativa (-) batterikabeln med en skruvnyckel
3.

Mät avståndet mellan förstärkaren och subwoofern. Klipp två bitar av högtalarkabeln en 6 inches längre än det uppmätta avståndet. Ta bort en fjärdedel tum av plast skyddande beläggningen från ändarna av varje tråd med en Klein verktyg.
4

Anslut ena änden av en sektion av högtalarkabeln i den positiva högtalaruttaget på förstärkaren och den andra änden till pluspolen på subwoofern. Sätt i ena änden av den andra delen av högtalarkabeln i den negativa högtalarkontakten på förstärkaren och den andra änden till den negativa terminalen på subwoofern.
5

Anslut den negativa batterikabeln.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82713.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.