Hur Wire en Ford Förstärkare för Premium Sound

För att uppnå ett förstklassigt ljud från bilens stereo, måste du kvalitetskomponenter alla arbetar tillsammans effektivt. Signalstyrkan är nyckeln till att ge en skarp och omfattande ljud. För att öka signalen på din stereo, kan Ford ägarens lägga en förstärkare till sin ljudanläggning. Förstärkare öka signalerna till högtalarna vilket skapar en renare och mer kraftfullt ljud. Du kan välja att ha en tekniker på en eftermarknad återförsäljare utföra installationen, eller så kan du lägga till förstärkaren själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel
förstärkare kabelsats Begagnad Ford DIN borttagning verktyg
Högtalarkabel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

bort den negativa batterikabeln från Ford batteriet med en Phillips-skruvmejsel. Anslut terminalen förstärkaren ringen till pluskabeln på batteriet. Ta bort säkringen från ringen terminalen. Kör ringen terminal till det inre av Ford via samma väg som strömmen till stereon.
2

Ta Ford stereo däck. Placera DIN avlägsnande verktyg i de två grupperna av hål på vardera sidan av stereo ansikte. Dra utåt för att ta tag i stereon, och dra mot dig för att ta bort det från sin docka. Dra stereo tillräckligt långt för att komma till ledningar anslutningar i baksätet. Addera 3

Koppla loss grupper från baksidan av stereon, därefter återansluta dem via ett kabelnät adapter. Adaptern ger en enhetlig bas för att lägga till komponenter av varierande märke och modell. De viragrupper ansluter till adaptern på samma sätt som de ansluter till stereon.
4

Anslut turn-on bly och signalkabel till kabelnätet adaptern. Dra båda kablarna till placeringen av förstärkaren. Om förstärkaren är i den bakre delen av Ford, använda en trim pry verktyg för att ta av panelerna i dörröppningar som fäster mattor. Lägg kablarna under mattan. Byt panelerna för hand när du är klar.
5

Kör strömförsörjningen (från batteriet) på den motsatta sidan av fordonet, till platsen för förstärkaren. Anslut turn-on bly, signalkabeln, och strömmen till förstärkaren.
6

Connect högtalarkabeln från förstärkaren till högtalarna du vill ha förstärkt. Använd samma väg som inrättats genom de bakre högtalarna till stereon.
7

Byt Ford stereo i instrumentpanelen. Skjut in aggregatet till sin docka tills den låses på plats.Det blir ett hörbart "klick" när stereon sitter ordentligt.
8

Anslut den negativa batterikabeln till Ford batteriet. Placera klämman runt minuskabeln. Dra åt klämman med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80786.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.