Felsökning Kenwood Mottagare & Förstärkare

Kenwood tillverkar i bilen underhållningssystem, inklusive in-dash CD-och DVD-spelare, mottagare och förstärkare. En mottagare innefattar en FM-och AM-radio i tillägg till CD-eller DVD-spelare. En förstärkare förstärker och förbättrar ljudet. Mottagare kan inkludera USB-uttag för uppspelning av ljudfiler. Problem med båda delar av utrustning kan vara relaterade till krets överbelastning, ledningar, säkringar eller felaktiga inställningar. Instruktioner
1

Reglaget ingångskänsligheten på förstärkaren om utgångsnivån från förstärkaren är för hög eller låg. Knappen för att ställa det på baksidan av förstärkaren.
2

Spåra ledningarna tillbaka från högtalarna till förstärkaren. och kontrollera polariteten om ljudet är dåligt. Kontrollera positiva kopplas till positiv och negativ till negativ. Anslutningarna är märkta med plus och minus symboler. Ledningarna kommer också att ha markeringar som ytor eller upprepade symboler för att hjälpa till att identifiera polariteten. Leta efter klämda högtalarkablar. Inspektera och byt ut eventuella kablar du hitta skadade.
3

Återställ skyddskrets i förstärkaren. Kontrollera strömindikatorn på enhetens ovansida. Om det är av och ström, kan skyddet kretsen har kommit på. Leta efter kortslutningar eller överhettning. Fixa några ledningar shorts eller låta förstärkaren svalna och sedan driva den igen.
4

Leta efter felmeddelanden på mottagaren. Den Kenwood receiver är in-dash del av satsen. "TOC Error" indikerar ingen skiva har laddats i CD-växlaren, CD eller DVD är smutsig, repig eller upp och ner. Error 99 indikerar problem med magasinet. Kontrollera att den sitter ordentligt. "Read Error" visar filstrukturen på en ansluten USB är skadad.
5

att antennen skjutits ut om FM eller AM-radio mottagning på mottagaren är dåligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81500.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.