Hur man sätter en 100 Amp Watt Bil i mitt hus

Bil förstärkare kan användas i hemmet, men problemet är makt. En 100W bil förstärkare är konstruerad för att drivas med 12 volt likström. Detta innebär att den drar lite mer än 8,32 ampere ström. Detta är en stor skillnad från vad vi får ut av ett vägguttag. En typisk eluttag ger 110-120 volt AC vid 15 ampere, vilket inte är lämpligt för att driva en bil förstärkare. Saker du behöver
12-volts
bilbatteri 12-volts nätaggregat klarar av upp till 10 ampere kontinuerligt
# 12 eller # 10 AWG koppartråd
12-volts enpoliga, singel kasta (SPST) omkopplare
Visa fler instruktioner
1

Kör den röda kabeln från förstärkaren till den positiva sidan av batteriet. Kör en # 10 AWG-kabel från den positiva sidan av nätaggregatet till den positiva sidan av batteriet. Använd en klämma att fästa dessa två kablar till batteriet.
2

Anslut jordledningen från förstärkaren och den negativa sidan av nätaggregatet till den negativa inlägg på batteriet.

Billiga 3

Leta upp "remote" kabeln på förstärkaren. Denna tråd används för att aktivera förstärkaren på eller av. Om remotekabel bringas i kontakt med den positiva polen på batteriet, kommer förstärkaren slås på. Om du tar bort den, kommer den att stänga. Anslut remotekabel på ena sidan av en SPST switch. Anslut den andra sidan av brytaren till den positiva sidan av batteriet. Nu kan du stänga av förstärkaren på eller stängas av med strömbrytaren. Det primära syftet med strömförsörjningen är att hålla batteriet laddat. Du kan avstå från batteriet och bara använda strömförsörjning, beroende på kvaliteten på strömförsörjningen. Däremot kan med bara ett nätaggregat införa distorsion i ditt ljudsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81126.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.