Hur man installerar en CD-spelare i en Saturn SL2

Saturn SL2 är utrustad med en vanlig AM /FM-stereo med en in-dash kassettdäck. Installera en eftermarknad CD-spelaren kommer att lägga kraft och funktionalitet till bilens stereoanläggning. Den Saturnus stereo montering dockan tar en enda-DIN stereo (2 x 7). Du kommer att behöva använda en frontplatta adapter för att förbereda stereo docka av Saturnus för eftermarknaden CD-spelare samt en GM stereoantennen adapter för att ansluta bilens antennkabel till nya däck. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Liten, Phillips skruvmejsel
7 mm hylsa
Ratchet
GM eftermarknaden stereo monteringssats (inklusive fronten adapter och antenn adapter) katalog Kabelfläta adapter
Visa fler instruktioner
1

Dra i spaken Huvlås under instrumentbrädan på förarsidan av Saturn.
2

Lossa batteriets negativa kabelklämma med en 10 mm nyckel och ta bort kabeln från batteriets minuspol.
3

Tryck i mitten av stiftet kontakterna på mittkonsolen med ett litet, Phillips skruvmejsel. Ta bort kontaktstyckena på vardera sidan av mittpanelen.
4

Ta panelen mittkonsolen på båda sidorna och skjut den bort från Saturnus instrumentbräda. Avlägsna kablar anslutna till baksidan av panelen och ställ panelen åt sidan.
5

Ta bort de två skruvarna på toppen av stereon montering med en 7 mm hylsa och spärrskaft.

6

Skjut stereo från bilens stereo montering dockan tillräckligt långt för att komma åt ledningarna ansluts till baksidan av enheten.
7

Koppla stereo ledningarna från uttagen på baksidan av radion. Koppla den svarta antennkabeln från baksidan av däcket.
8

Anslut stereo ledningar in kablar till kabelnätet adaptern. Anslut adaptern ledningsnätet leder in i uttagen på baksidan av den nya CD-spelaren.
9

Anslut Saturnus antennkabeln i GM antennkabeln adapter. Anslut adaptern till FM antenningången på baksidan av CD-spelaren.
10

Skjut den nya CD-spelaren i öppningen av Saturnus stereo fäste.
11

Placera GM adapter stereo fronten på framsidan av stereon fäste. Skruva i de två 7 mm bult skruvar som togs bort tidigare.
12

Anslut instrumentpanelen elektriska ledningar kontakterna i uttagen på baksidan av mittkonsolen instrumentpanelen.
13 < p> Ersätt panelen mittkonsolen mot den nedre delen av instrumentbrädan. Ersätt de två stift kontakterna på sidan av panelen.
14

Byt ut negativa batterikabeln på negativa batteripolen bly inlägget. Dra kabelns klämma på stolpen med skiftnyckel. Stäng Saturnus huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81538.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.