Hur man installerar en radio i en Chevy

Installera en eftermarknad radio är ett populärt alternativ för Chevrolet. Radion Kopplingsadapter har standardiserats för alla Chevy modeller, och kan kopplas om med den genomsnittliga bakgård teknikern i ungefär en halvtimme. Saker du behöver
ScrewdriversSocket setElectrical tapeRadio kabelnätet adapterRadio adapter
Visa fler instruktioner
Installera en radio i en Chevrolet fordon
1

Ta beståndet radion från fordonet. På de flesta Chevrolet kan instrumentbrädan frontpanel avlägsnas genom att skruva loss ett par bultar från botten av panelen, sedan dra det fritt från hållaren klippen. Radion hålls i med två skruvar på vardera sidan, och kan dras ut ur ledningsnätet på den vita adaptern på baksidan av enheten. Antennen är ansluten till nedre högra bakre flesta Chevrolet Delco radioapparater. Den nya radio-kabelnätet adaptern till den nya radion
2

Wire. Färgerna på kablarna kommer att variera, men kommer att inrättas för att kopplas till två kanaler främre ljud, två bakre ljudkanaler, en avlägsen strömkabel (för makt antenner) och polariserade primära effekt. När trådarna klipps, avskalade, och skarvas till adaptern, täcka den nakna koppar med en liberal mängd eltejp.
3

Installera plasten montering sele adaptern till framsida ny radio. Chevrolet har oftast överdimensionerade, 1.5 DIN radio öppningar som kräver en adapter. Detta är en svart, plasthölje som omger den nya radio och passar den i instrumentbrädan öppning. Detta "adapterring" kommer att glida upp den bakre delen av radion tills den stoppas av plasthöljet vid fronten. Väl på plats kommer adapterns metallsektionen ha flikar som måste bockas på plats för att säkra ringen till radion. Denna adapter har bulthål på sidorna som ska matcha instrumentbrädans monteringspunkter perfekt.
4

Installera den nya radion. Anslut ledningarna adaptern till GM kabelnätet, och anslut antennen i uttaget på radion. Skruva fast radio på plats med befintliga skruvar. Sätt tillbaka panelen instrumentbrädan fronten, och fäst det med de ursprungliga skruvarna.
5

Testa radion. Kraft radion och kolla alla fyra högtalare kanaler för ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80578.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.