Pioneer Bilstereo Information

Pioneer introducerade spelare bil cd redan 1984 och tillhandahåller högteknologiska produkter varje år genom att investera 7% av sina årliga intäkter till forskning och utveckling. Pioneer tillverkar bil-mottagare, högtalare och förstärkare för en ny generation av audiofiler. Pioneer var ett av de första företagen att införa spelare bil cd. Tillsammans med bilstereo produkter de producerar också hem ljud och komponenter video som DVD och Blue Ray Disc-spelare. Historia

Pioneer grundades i Tokyo, Japan 1938 och öppnade sin första USA-kontor 1972 i New York City på Empire State Building. Sedan dess har de blivit ett av de ledande ljud tillverkarna.
Products

Pioneer erbjuder bil-mottagare som spelar CD-skivor samt video kan enheter. Pioneer erbjuder också ett sortiment av GPS-navigering som kan köpas separat eller i kombination med en befintlig Pioneer receiver. Pioneer erbjuder också ett komplett sortiment av högtalare. Subwoofers och diskant är tillgängliga för konsumenter som letar efter en anpassad bilstereo installation. Bilstereo förstärkare finns också tillsammans med ett komplett sortiment av tillbehör såsom iPod kablar, fjärrkontroller för mottagare och installationstillbehör.
Funktioner

Pioneer har varit en av de ledande inom bilstereo och erbjuder funktioner för dagens konsument såsom Bluetooth-kapacitet och iPod-anslutning. Du kan bläddra i din iPod med din skärm Pioneer receiver och även leta efter mer musik från artister du lyssnar på. Pioneer erbjuder också möjlighet att lyssna på HD-radio med många av sina nya mottagare.
Fördelar

Många av Pioneers mottagare läser musik i MP3-format från datorn och ger en USB-port för att komma åt dina MP3-filer. Möjligheten att använda Bluetooth via din receiver utan användning av en handenhet är ett plus. Pioneer-mottagare gör att du kan tagga en låt som du hör på radion till din iPod så att du kan köpa det senare genom iTunes. Bil förstärkare från Pioneer ger förbättrad ljudkvalitet genom att använda digital teknik för att klargöra ljudsignalen.
Varningar

Konsumenterna måste fortsätta att vara fokuserad på uppgiften att köra, och många stater att stifta lagar för att eliminera distraktioner till din körförmåga. Pioneer vistas ström på dess utformning för att kompensera för en sådan lagstiftning, men i slutändan är det konsumenten som har sista ordet om hur han använder sin enhet bilstereo Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81094.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.