Konvertera Dubbel-DIN till Single-DIN

Fordon som är utrustade med dubbel-DIN stereo däck ofta har flera komponenter som ingår i en enhet, till exempel en CD-spelare och kassettdäck eller en CD-spelare och navigationssystem. Bilägare kan välja att byta ut sin dubbel-DIN enhet fabriken stereo med en smalare singel-DIN-modellen. Du kan välja att ha stereoapparater byts av en professionell bil ljudtekniker eller du kan göra det själv och spara pengar. Saker du behöver
Skiftnyckel
Fordon verkstadshandbok
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort jordkabeln från bilens batteri. Lyft huven för att lossa bulten på kabeln med skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan av batteriet. Flytta till fordonets insida.
2

bort stereon, följa instruktionerna i reparation (eller butik) manual. Koppla kabelanslutningar till de bakre uttag för stereo (antenn och stereo kablage).
3

Anslut adaptern kablaget till bilens stereo kablage för att matcha de försäljningsställen på den nya stereon däck till bilens stereo kablage.
4

Sätt singel-DIN-adapter stereo fronten in i stereo docka med förvaringsficka nedanför stereo docka öppningen. Dra ledningsnätet genom fronten adaptern. Anslut ledningsnätet leder in i uttagen på baksidan av singel-DIN enhet. För in antennkabeln i antennuttaget på baksidan av den nya stereon.
5

Skjut singel-DIN enhet i den övre öppningen av fronten adaptern tills den låses på plats. Byt instrumentbrädan panel på uppdrag av verkstadshandbok. Återgå till batteriet.
6

Placera den negativa batterikabeln tillbaka till batteriet och dra åt kabelns klämma. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82026.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.