Hur du justerar din huvudenhet för Bass i en bil

Om du hittar balansen mellan ljud i bilen är avstängd så kan du behöva justera basnivån på huvudenheten. För de allra flesta fordon detta är en mycket enkel process, men det finns fall där alternativen för ljudet inte är omedelbart uppenbara. Äldre bilar tenderar att ha mer uppenbara kontroller för att justera balansen mellan diskant kontra bas, eller utjämning, eller radion, medan nyare bilar och nyare stereoapparater kan vara mycket komplicerad. Instruktioner
1

Slå på tändningen. Det spelar ingen roll om du startar motorn eller ej.
2

Undersök framsidan av radion för kontroller märkta "bass" och "diskant." För att öka basen justera diskanten upp och basen nedåt.
3

Undersök framsidan av radion igen för en knapp som säger "ljudkontroller" eller "push för ljudkontroller." Tryck på den här knappen och bläddra igenom alternativen tills du hittar bas och diskant. Justera basen för mer bas.
4

Gå in i menyn på din datoriserade radion tills du hittar det alternativ som är märkt "EQ", "Audio Controls," "Sound", eller något liknande. Ange denna undermeny och öka basen. Om du har en visuell equalizer (flera vertikala staplar) och sedan öka höjden på ribban till vänster för att öka basen.
5

Undersök framsidan av stereon för en bass boost-knapp. Tryck här för en inställd ökning av basen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82195.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.