Hur man installerar en Amp i en 2001 PT Cruiser

En subwoofer som du vill installera på din Chrysler PT Cruiser kräver användning av en förstärkare. Förstärkaren används för att förstärka signalen från bilstereon. Dock behöver förstärkare för att vara korrekt installerat för att ta emot ström från batteriet och anslut till bilstereon. För att göra detta du behöver en förstärkare kabelsats att korrekt koppla förstärkaren och installera det på din 2001 PT Cruiser. Saker du behöver
Wrench
Förstärkare kabelsats
Borrmaskin
Gummigenomföring
platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Kabelstam
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på fordonet för din 2001 PT Cruiser och ställ in stödet baren. Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet med skiftnyckel.
2

Fäst ringen i slutet av den elektriska kabeln från förstärkaren kabelsats till den positiva batteripolen.

3

Borra ett hål genom din Chrysler brandvägg och i kabinen i fordonet med borrmaskin. Kör den elektriska kabeln i kabinen. Sätt en gummigenomföring i hålet i brandväggen för att förhindra den elektriska kabeln från att få klippa.
4

Kräng av beklädningsdetalj som omger klimatanläggningen kontroller och stereo i mitten av instrumentbrädan med platt skruvmejsel. Ta bort skruvarna på fästet för stereo med Phillips skruvmejsel.
5

Dra stereo ur PT Cruiser s streck tills du kan se ledningsnätet. Koppla bort kablaget från baksidan av stereon. Fäst ledningsnätet till kabelnätet adaptern. Anslut kablaget till stereon.
6

Bifoga patchkablar och en sväng på bly från förstärkaren kabelsats till kabelnätet adaptern. Kör kablarna till bakre lastutrymmet på fordonet. Dra elkabeln från brandväggen till den bakre delen av fordonet.
7

Sätt stereo tillbaka in i instrumentbrädan och fäst den genom att dra åt skruvarna. Ställ in trimningsstycket tillbaka på instrumentbrädan. Tryck på den för att sätta den på plats.
8

Anslut strömkabeln, kablarna patch och svängen på ledningen till förstärkaren. Kör högtalarkabeln från förstärkaren till en subwoofer.
9

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet terminalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82511.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.