Hur man installerar en bilstereo i en Isuzu Rodeo

Den Isuzu Rodeo var en av tre iterationer av en framgångsrik och lång rinnande plattform för Isuzu under singular namn, Wizard. Honda Passport och Opel /Vauxhall fanns andra varianter med exakt samma chassi och nästan identiska mönster interiör. Innan sinande produktionen på Rodeo linjen i 2004, hade Isuzu genomgått flera designförändringar sedan först produceras i 1990. De stereoanläggningar har uppgraderats eftersom tekniken avancerad och mer kapabla modeller gjordes tillgängliga, men har rutiner för att ersätta stereon kvarstod. Den här artikeln förklarar hur man byter en stereo i en rodeo Models 1999-2000. Saker du behöver
Wrench, 10 mm
kryssmejsel
Trim-panel borttagningsverktyg
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner

1

Lyft huven på Rodeo och koppla loss jordkabeln från minuspolen på batteriet. Använd en 10 mm nyckel för att lossa bulten som håller kabeln klämman till ledningen. Flytta kabeln från den negativa och vila bort den från batteriet tills den nya radion är installerad.
2

Skjut askkopp från dess plats i instrumentpanelen. Ta bort fästet metall askkopp från öppningen. Ta bort skruven på baksidan av den tomma facket med Phillips-skruvmejsel. Addera 3

Bänd instrumentpanelen som omger stereon ifrån instrumentbrädan med en trim-panel borttagningsverktyg. Ta panelen när den är fri från instrumentpanelen, och dra bort det från instrumentbrädan. Dra ledningarna anslutning till cigarettändaruttaget bort från baksidan av panelen.
4

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon fäste med skruvmejseln. Skjut stereo från sin docka och koppla ur stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av radion.
5

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon fäste med skruvmejseln. Skjut fabriken stereo från fästet.
6

Placera fronten adaptern i hållaren och sätt tillbaka skruvarna på sidan. Skjut eftermarknaden stereo i adaptern.
7

Anslut stereo ledningar till kabelnätet adaptern. Anslut kabelstammen adaptern leder till baksidan av den nya stereon. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på höger sida av den nya radions baksida.
8

Skjut stereo fäste, med ny radio installerad i stereo montering dockan. Sätt tillbaka de två skruvarna på vardera sidan av stereon montering.
9

Anslut ledningarna för cigarettändaruttaget på baksidan av instrumentpanelen som omfattar stereo. Placera panelen på plats på instrumentbrädan och tryck fast i ytterkanten av panelen, knäppa fast panelen på plats.
10

tillbaka skruven på baksidan av askkoppen facket. Placera askkopp monteras i öppningen och askkoppen i kortplatsen.
11

Byt ut negativa batterikabeln över minuskabeln inlägget av Rodeo batteri. Dra åt skruven på kabelns klämma att fästa kabeln på batteriets minuspol. Stäng huven av Isuzu Rodeo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81277.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.