Hur Wire en Mazda Fem Radio

Mazda 5 ägare som vill byta ut sin fabrik stereo med en eftermarknad enhet kan ha en professionell göra jobbet, eller du kan göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Hitta en eftermarknad huvudenhet som uppfyller dina stereo behov och budget. Ta fabriken stereo och köpa de nödvändiga adaptrar. Oerfarna ägare kan få den nya radion installeras på mindre än 30 minuter. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel
Kabelstam adapter
Faceplate adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft Mazdas huven och använd 10 mm hylsnyckel för att lossa bulten säkrar den negativa batterikabeln till batteriet. Den negativa kabeln är svart. Lyft kabeln från terminalen och ställ den åt sidan. Flytta till insidan av Mazda 5.
2

Ta växeln-växelspaksknopp genom att skruva den från växelspaken axeln. Ställ vredet åt sidan. Bänd kåpa runt växellådan från konsolen med en kåpa borttagningsverktyg. Ta bort panelen och ställ den åt sidan.
3

Bänd de två panelerna från endera sidan av mittkonsolen nära förarens och passagerarens fot-brunnar, respektive, med kåpa verktyget. Ta bort skruvarna bakom paneler med en stjärnskruvmejsel.
4

Ta bort skruven bakom växelväljaren axeln med skruvmejseln. Dra hela nedre konsolen panelen mot baksidan av bilen för att exponera stereon och klimatet skruvar montering. Ta bort skruvarna med skruvmejseln och skjut stereo från instrumentbrädan stereo docka.
5

Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av fabriken stereo däck. Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon fästet med skruvmejseln. Skjut radion från Mazdas stereo konsol.
6

Skjut fronten adaptern till stereon fästet och sätt tillbaka de två skruvarna på vardera sidan. Skjut in den nya stereon däck i fronten adaptern tills den snäpper på plats.
7

Anslut Mazdas stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till uttagen på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av den nya huvudenheten.
8

Skjut stereo /klimatanläggning montering tillbaka in i Mazdas instrumentbräda docka. Sätt tillbaka de två skruvarna i nederkant av panelen. Skjut panelen mittkonsolen fram emot att möta instrumentbrädan. Sätt tillbaka de två skruvarna på sidorna av konsolen och enda skruv bakom växel-väljaren axel.
9

tillbaka de två panelerna i mul-brunnar och tryck ordentligt för att knäppa dem på plats. Byt kåpa runt växellådan. Skruva på växel-växelspaksknopp och återgå till Mazdas motorrummet.
10

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82377.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.