Hur kan jag åtgärda min Subwoofer om jag skär hålet för stort?

Vid montering av en subwoofer i en inhägnad box, är det ett vanligt misstag att skära cirkulära port för högtalaren för stor. Du behöver inte börja om från början, men bara göra en enkel modifiering för att göra din sub box fullt fungerande. Med några vanligt förekommande verktyg och material som du kan ångra eventuella fel i byggandet av din box, vilket sparar mycket tid och pengar. Saker du behöver
plywood eller MDF blad
Högtalare
Jigsaw
Drill
Pencil ruler
Monteringsskruv /skruvdragare
trälim
Visa fler instruktioner
1

Lay din högtalare nedåt (magneten uppåt) på din plywoodskiva eller MDF och spåra dess kontur på brädet.
2

Mät och rita en cirkel som är 3/4 av en tum innanför cirkeln du spårade runt ramen mellan högtalarna. Många gör misstaget att spåra högtalaren och sedan klippa längs denna linje, som kommer att vara för stort för den högtalare som ska monteras. Det är viktigt att mäta och rita inuti cirkeln för att få en yta att montera högtalaren.
3

Rita en tredje cirkeln 3/4 av en tum utanför den spårade cirkeln. Detta för att möjliggöra för dina högtalare montageplåt kan monteras på din baslåda.
4

Skär ut den inre cirkeln genom att borra ett styrhål och sedan klippa längs den innersta linje med din sticksåg.

5

Klipp längs den yttersta linjen du ritade för att producera en ring-liknande fäste.
6

Placera monteringsringen över högtalarlåda som du hade klippt för stor. Montera det jämnt över befintligt hål med massor av trälim och några skruvar.
7

Fäst hyra sele till dina högtalare och montera högtalaren till din montering ring och box med den medföljande hårdvaran eller något trä skruvar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82741.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.