Hur man installerar en stereo i en Mitsubishi Galant

Mitsubishi Galant är tillgänglig med många alternativ, inklusive ett förstklassigt ljud paket men så småningom en radio bara slutar fungera. Uppgradering av stereo i Mitsubishi Galant förbättrar ljudkvaliteten och tillägger populära funktioner. Byta stereo kräver några grundläggande verktyg och en grundläggande kunskap om trim borttagning. Saker du behöver
Skruvmejslar
Ratchet set med förlängning
Kabelstam adapter
Mitsubishi Radioinstallationssats
Visa fler instruktioner
1

Skjut shifter hela vägen tillbaka med bilen avstängd. Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln. Fäst kabeln så att den inte kan komma i kontakt med några metalldelar.
2

Bänd det övre högra hörnet av trim med fast tryck åt clipsen lossnar hela vägen runt. Leta efter skruvarna som håller klädseln på vissa årsmodeller.
3

bort trim och lokalisera de två skruvarna, en på varje sida av stereon. Montera förlängningen på spärren och ta bort skruvarna. Dra radion från Mitsubishi Galant streck, lossa kablarna bakom radion och ställ den åt sidan.
4

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga selen. Skjut stereo till Mitsubishi Radioinstallationssats och anslut adaptern kabelnät och antennen till den nya stereon.
5

Anslut den negativa batterikabeln och slå på radion. Testa högtalarna och stereo kontroller för att kontrollera att de fungerar korrekt. Säkra huvudenheten i instrumentbrädan med bultarna. Knäpp trim på plats och placera shifter tillbaka till parken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80477.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.