1991 Ford Explorer Stereo Installation

Ford Motor Company presenterade Ford Explorer i 1990. Den första modellen året var 1991, inledde bolagets ursprungliga erbjudande i klassen sport utility vehicle. Den första Ford Explorer var utrustad med en AM /FM-stereo med kassettdäck. Sedan 1990 har Ford upptäcktsresande försetts med mer kapabla och mer kraftfulla stereoanläggningar. För 1991 Ford Explorer ägare som vill byta ut sin fabrik stereo, det finns värderingar för eftermarknaden alternativ. Du kan ha din eftermarknad stereo installeras av en professionell bilstereo tekniker, eller du kan göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Wrench, 10 mm
Kabelstam adapter Begagnad Ford eftermarknaden stereo monteringssats
Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven av Ford Explorer. Ta bort gummiskyddet över minuskabeln anslutningen på batteriet (märkt med ett minustecken). Lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till den negativa inlägg med en 10-mm skiftnyckel. Ta bort klämman från posten och stuva undan den från batteriet.
2

Anslut stereo ledningar i den tomma stereo montering dockan, i adaptern kablage leder. Den stereo ledningar samlas i vit plast tråd bindemedel. De bindemedel kontakten i motsvarande uttag i kabelnätet adaptern period. Konsultera kabelhandboken sele adapter för diagram som illustrerar var korrekta anslutningar ska göras.
3

Skjut fronten adaptern från Ford eftermarknaden stereo monteringssats i stereo montering dockan. Dra stereo ledningar, med kablage adapter ansluten, via fronten adaptern till framsidan av instrumentbrädan.
4

Anslut kabelnätet adaptern leder till baksidan av den nya radion. Anslut svart FM-radioantenn kabeln (även i stereo montering dockan, tidigare ansluten till fabriken stereo) i antennuttaget på baksidan av eftermarknaden stereo.
5

Sätt den nya stereon i öppning som tillhandahålls av fronten adaptern. Skjut den nya stereon i instrumentbrädan tills den snäpper fast inne i stereo montering dockan.
6

tillbaka den negativa klämman batterikabeln till den negativa inlägg av Ford Explorer batteriet. Dra åt skruven med skiftnyckel för att hålla klämman runt ledningen inlägget. Stäng huven på Ford Explorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81185.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.