Hur konvertera en bärbar MP3-spelare till en bilstereo

Du vill lyssna på dina favorit MP3-spellistor medan du kör din bil, men du inte vill riskera att bära hörlurar som skulle begränsa din hörsel under körning. I vissa stater är det olagligt att bära stereohörlurar i detta fall. Beroende på funktionerna i din bilstereo, det finns flera sätt du kan konvertera din MP3-spelare för att använda med en bilstereo och spela dina låtar via bilens högtalare. Saker du behöver Review, MP3 Player Review In-dash bil stereo
3.5mm hane-till-hane ljudkabel Review, MP3-spelare interface adapter
FM-sändare enhet
Universal bilstereo kassett adapter
Visa fler instruktioner
1

Med AUX-uttaget i din in-dash bil stereo. Nyare, kan mer avancerade bilstereo system har en inbyggd AUX-ingång till vilken du kan ansluta din MP3-spelare. Du behöver för att få en 3,5 mm hane till hane ljudkabel. Anslut ena änden av kabeln till MP3-spelarens hörlursuttag. Anslut den andra änden av kabeln till AUX-uttaget. Välj AUX-kanal på bilstereon (kolla din manual för instruktioner specifika till bilstereon). Slå på MP3-spelaren. Du bör höra musiken genom högtalarna bilstereon.
2

Lägg en MP3 adapter spelare gränssnitt till din in-dash bil stereo. Anslut ena änden av kabeln till MP3-spelarens hörlursuttag. Anslut den andra änden av kabeln till 3,5 mm-uttag på adaptern. Se adapterns instruktionsbok för att lära sig hur man aktiverar uttaget via bilstereon. Slå på MP3-spelaren. Du bör höra musiken genom högtalarna bilstereon.
3

Använd en FM-sändare enhet med en 3,5 mm-uttag. Anslut FM sändaren till bilens cigarettändaruttag /extra strömuttag. Slå på FM-radio på bilstereon. Följ tillverkarens anvisningar för att ställa in FM-radiostation som inte sänder ett program. När enheten hittar en oanvänd kanal, använd en 3,5 mm hane-till-hane ljudkabel för att ansluta MP3-spelaren i uttaget på FM-sändaren. Slå på MP3-spelaren. Du bör höra musiken via bilstereon.
4

Använd en universell bil adapter audio kassett om du har en äldre bil stereo med kassettspelare. Kassetten har en 3,5 mm ljudkabel ansluten. Anslut änden av kabeln i hörlursuttaget på MP3-spelaren. Sätt i kassetten spelaren i bilstereon och skjut spel, om bandet inte startar automatiskt. Slå på MP3-spelaren. Du bör höra musiken via bilstereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81587.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.