Hur man bygger en egen högtalare box för en 1998 Dodge Förlängd hytt

Att hitta en off-the-shelf högtalarlådan för att passa i din Dodge förlängd hytt truck är en utmaning eftersom utrymmet är begränsat bakom framsätena. Även med den förlängda hytten lastbil, har du fortfarande att vara noga med att inte störa flödet av sätena framåt och bakåt och med den enda lastutrymmet i hytten som inte tar bort en stol. Lösningen är att bygga en egen låda för att passa precis där du behöver det. Saker du behöver
Måttband
Subwoofer
1/2 tums MDF
Terminal cup
Jigsaw
borrskruvar
trälim
Silicon täta
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet där du vill montera din sub.
2

Mät diametern och djup sub. Lägg till två inches till djup och diameter för att få de minsta måtten på din sub box. Subtrahera två gånger bredden av MDF från varje dimension och multiplicera längden med bredden av höjden för att få den inre volymen av inneslutningen. Jämför detta med tillverkarens rekommendationer, som bör vara på den dokumentation som medföljde högtalarna. Addera 3

Justera måtten tills du har en kapsling som uppfyller tillverkarens minimikrav rekommendationer och kommer att passa in det utrymme du har valt.
4

Klipp sidorna från MDF med sticksåg. Klipp två bitar för fram att lägga till lite styrka. Rita en skiss av sub på båda framst och borra ett hål genom det material du vill ta bort. Sätt pusslet genom hålet och klipp ut resten av materialet. Använd samma metod för att göra ett hål för terminalen kopp i den bakre panelen.
5

Montera boxen med skruvar och trälim för att hålla ihop. Skruva långsidorna i kortsidorna för den mest styrka. Caulk insidan av alla fogarna med kisel caulk för styrka och för att täta lådan.
6

Montera terminalen kopp i den bakre panelen med hjälp av skruvar för att hålla den på plats. Fäst kablarna på insidan terminaler och kör dem till baksidan av högtalaren. Anslut dem till terminalerna på baksidan av högtalaren, placera högtalaren på plats och fäst det med skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82278.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.