Hur installerar jag en Amp en 2007 Honda Civic huvudenhet?

Installera en förstärkare i din 2007 Honda Civic med en fabrik huvudenhet är ett bra sätt att lägga lågfrekvent respons, eller bas, till din fabrik ljudsystem. Installera en förstärkare på en fabrik huvudenhet kan göras med en del som kallas en linjeutgång omvandlare (kallas även en line-level converter). Detta avleder en liten mängd ström från bakre högtalarna för att stänga av högtalarkabeln i den uppsättning av RCA-kablar du behöver för att driva din förstärkare. Saker du behöver
Amp monteringssats
Crimpers
T-kranar
Linjeutgång omvandlare Review Terminalanslutningarna
Borr med bits
Metal skruvar
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort den negativa batteripolen.
2

Anslut strömkabeln till den positiva polen på batteriet med hjälp av klämman som kommer ingå med din förstärkare kabelsats.
3

Ta bort säkringen från in-line säkringshållaren.
4

Kör kabeln till baksidan av bilen, och lämna så mycket slack som behövs. Du kan alltid klippa slack när du monterar förstärkaren. Du måste dra kabeln genom hålet i bilens brandvägg.
5

Leta fabriken amp, och använda en t-tap för att utnyttja den ljusblå fjärrpåslagning på tråd. Förstärkaren är placerad framför mittkonsolen, under instrumentbrädan. För att använda en t-tap remsa ca ¼ tum av tråd off i slutet av remotekabel som kom med din förstärkare kit. Placera den skalade änden i den runda öppningen av t-tap och pressa ner den med din tråd crimpers att hålla den på plats. Placera den andra änden (som ser ut som en mun) över ljusblå tråd och kläm ner till Pierce tråden och göra en anslutning.
6

Kör tråden bredvid strömkabeln och till bak i bilen (bålen).
7

Öppna bagageluckan och lokalisera de två bakre högtalarna. Du ser magneten från högtalaren hänger ner från toppen av stammen vid öppnandet.
8

Använd t-kranar för att ansluta omvandlaren linjeutgång till de bakre högtalarkablarna. Se till att rätt positiva fäster rätt positiv i line-out-omvandlare, liksom rätt negativa till rätt negativa. Upprepa för vänster sida. Högtalarkabeln färgerna visas i "AMP Installera Tips" (se Resurser). Som följde med din förstärkare installera kit till RCA-kontakten på linjeutgång omvandlare
9

Anslut RCA-kabel.
10

Skala änden från marken tråd, och crimp en ändanslutningsdon över den avskalade änden av tråden.
11

Ground förstärkaren genom att skära en bit av mattan , eller lyfta mattan och skruva en metall skruv i hjulhuset över ändanslutningsdonet (använd en bricka om det behövs). Använd hjulet väl att undvika att slå i bensintanken, som ligger direkt under bagageutrymmet.
12

Anslut ström, jord, remote och RCA-kablar till lämpliga platser på förstärkaren. Detta är allt tydligt på förstärkaren.
13

Montera förstärkaren på önskad plats. Baksidan av baslåda gör ett utmärkt val.
14

Fäst högtalarkablarna från subwoofern till högtalar ingångar på förstärkaren, med stor omsorg för att säkerställa att positiv går till den positiva polen och negativa går till den negativa polen.
15

Anslut säkringen i in-line säkringshållaren.
16

Stäng huven.
17

dölja kablarna i mattan, eller inuti karosseridelar om du känner att det är nödvändigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81744.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.