Hur man bygger Skåp subwooferhögtalarens

Bygga ditt eget skåp subwoofer högtalare är ett bra sätt att uppgradera din stereo och passform subs in din bil precis som du vill ha dem. Färdiga baslådor kan vara prisvärda, och de har inte alltid passar väl in i den modell av fordon du äger. De subwoofers ger bas för din stereo och kan monteras nästan var som helst i bilen, även om de flesta är monterade i bagageutrymmet eller baksätet. Få den perfekta passformen genom att bygga en anpassad subwoofer skåp. Saker du behöver
Måttband
Pencil Subwoofer Foton och papper
1/2 tums MDF
Jigsaw
Drill
Skruvar
trälim
Silicon täta
Högtalarkbel
Icke-härdande rep täta
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet i bilen där du vill installera subwoofern skåpet. Kontrollera att du tar mått för höjd, djup och bredd av området vid dess minsta poäng.
2

Mät djupet och diametern på subwoofern. Lägg till två inches till varje dimension för att få din minsta skåpstorlek. Subtrahera två gånger bredden på materialet du använder från varje dimension och multiplicera längden med bredden av höjden för att få den inre volymen av skåpet.
3

Jämför denna volym med den rekommenderade högtalarnas storlek som anges av tillverkaren om den dokumentation som medföljde din subwoofer. Justera måtten tills du har en låda som passar i bilen och uppfyller de rekommendationer för bästa ljud från tillverkaren.
4

Skär MDF i bitar för varje sida med sticksåg. Rita konturerna av högtalaren på framstycket. Se till att du lämnar utrymme för skruvarna runt kanten. Borra genom centrum av denna cirkel, lägg pusslet genom hålet och klipp ut resten av hålet för subwoofern. Använd samma metod på den bakre panelen för att göra ett hål för ändkåpan. Terminalen huven kan du fästa trådarna permanent på insidan men ändå göra inneslutningen löstagbar från utsidan.
5

Montera lådan med hjälp av trälim och skruvar för att hålla ihop sidorna. Skruva långsidorna i kortsidorna för den mest styrka. När limmet har torkat, täta insidan av lederna genom att klämma kisel täta på fingret och gnugga in det i leden.
6

Montera terminalen locket på baksidan av lådan och fäst det med skruvarna. Ta högtalarkabeln och anslut den till terminalerna på insidan. Detta görs vanligen genom att linda den runt terminalen och dra åt skruven.
7

Kör högtalarkabeln genom rutan och bifoga det till terminalerna på baksidan av högtalaren. Placera högtalaren på plats och använd repet täta för att täta runt kanten. Fäst högtalaren med skruvarna. När detta är på plats, är du redo att montera lådan i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82355.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.