Sirius Radio Installationsinstruktioner

Sirius satellitradio erbjuder reklamfri (och mestadels ocensurerade) radio innehåll. Bilägare som är utan satellitradio tjänsten installeras av fabriken kan få en Sirius-satelliten radiomottagare och montera det själva. Den satellit radiomottagare kan ansluta till din befintliga bilstereo däck via AUX eller line-ingång. Om din stereo är utan extern anslutning ingång, kan du ta bort lager stereo att etablera satellitsignalen anslutningen. Saker du behöver
Sirius Satellite Radio Installation Kit
Trim panel borttagningsverktyg
spritkompress (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats för Sirius antennen. Välj ett område som tillåter minst 3 inches av metall i alla riktningar från antennen. Ett vanligt läge är minst 3 inches från den bakre vindrutan på taket av fordonet. Rengör området du har valt med en alkohol dyna.
2

Avlägsna plasten skyddsfilmen från antennen och sätt fast den på taket på bilen med den medföljande kabeln riktad mot den bakre vindrutan. Dra antennkabeln längs den bakre vindrutan och ner till stammen eller bakre lastlucka av fordonet. Öppna bagageluckan eller luckan och mata ledningarna i fordonets lastutrymme.
3

Dra antennkabeln från baksidan av fordonet till mittkonsolen. Använd ett trim verktygspanel bort att stoppa ledningarna i veck i bilens mattor för ett renare utseende.
4

Placera Sirius satellitradio mottagaren fäste på instrumentbrädan eller mittkonsolen. På baksidan av fästet kan fästas på fordonets panelen eller fästs med medföljande skruvar. Anslut antennkabeln leder till antenningången på mottagaren.
5

Anslut signalkabeln leder till AUX-ingången på framsidan av stereon. Om det inte finns någon ingång på utsidan av stereo eller i mittkonsolen i bilen, ta bort enheten ur instrumentpanelen stereo fästet och anslut ingången till signalingång på baksidan av bilens huvudenhet. Konsultera manualen reparationsinformation för borttagning instruktioner som är specifika för ditt fordon.
6

Anslut signalkabeln till Sirius mottagaren. Sätt i nätkabeln i ineffekt på mottagaren mount. Anslut strömadaptern till 12-voltsuttag i mittkonsolen i bilen eller cigarettändaruttag.
7

Montera satelliten radiomottagare inuti mottagaren mount. Slå på enheten och ställ in kanal 0. Kontakta Sirius aktiveringen centrum genom att ringa 888-539-7474. Ge aktiveringskoden från displayen på mottagaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81982.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.