Hur man lägger Sirius Satellite Radio i en 2008 Lancer ES

Mitsubishi Lancer ES kommer med ett valfritt stereosystem som innehåller Sirius satellitradio tjänsten. För Lancer ägare som inte väljer satellitsystemet eller köpte bilen från en tidigare ägare, kan du lägga till en Sirius-satelliten radiomottagare till ditt lager stereoanläggning. Du kommer att behöva etablera tjänsten via Sirius, och du behöver bara ett verktyg för att få din satellitradio igång på under en timme. Saker du behöver
Trim panel borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

ta bort plastkåpan på undersidan av satellitradio antenn. Plasten kommer skal från antennen för att avslöja ett lim som kommer att hålla sig till taket av Lancer.
2

Bestäm en punkt på Mitsubishis tak som är tre inches från den bakre vindrutan. Antennen kräver minst tre inches av metall som omger installationsplatsen för bästa mottagning. Fäst antennen på taket på bestämd plats och dra antennkabeln mot den bakre vindrutan.
3

Lay antennkabeln längs sömmen mellan taket och Lancer bakre vindrutan. Stoppa in kabeln i skarven med en kåpa borttagningsverktyg och styra den runt fönstret till den punkt där stammen öppningen möter bakrutan.
4

Öppna Lancer stam. Mata antennkabeln under tätningslisten och i bagageutrymmet.
5

Mata antennkabeln längs sidan av stammen och in i storstugan på fordonet. Du kan vika baksätet framåt eller stoppa tråden genom sidan av sitsen medan det fortfarande upprätt.
6

Dra antennkabeln till platsen av satelliten radiomottagare. Du kan välja från en mängd av livskraftiga fästpunkterna. Var noga med att välja en plats som möjliggör enkel åtkomst samtidigt inte hindrar förarens sikt.
7

Placera satellitradio montering docka på instrumentbrädan eller vindrutan. På baksidan av fästet fastnar på ytan du har valt eller kan du borra två öppningar i instrumentbrädan och montera bryggan med skruvar.
8

Placera mottagaren i dockningskontakten och anslut antennkabeln till utloppet på sidan av enheten. Anslut strömkabeln till mottagaren och i cigarettändaruttaget eller 12-volts strömkälla under Lancer fabrik stereo.
9

Anslut signal kabeln till mottagaren och sätt in 3 mm jack in hjälpingången i ansiktet av beståndet stereo.
10

Följ aktiveringsinstruktioner inom satellitradio handbok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81625.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.