Hur man uppgraderar Bose i en Uplander

Som med all teknik, efter att du köper ett nytt system fordon stereo, kommer en bättre, mer kraftfull enhet ut. Den Chevy Uplander van kommer med en uppgradering alternativ för ett ljudsystem från Bose. Detta system ger extra effekt till högtalarna och bättre klingande ljud över det vanliga systemet. Men eftersom du har köpt bilen, kanske du vill ha ett ljudsystem som låter bättre och ger mer makt. Detta görs genom att byta ut de nuvarande högtalare och Bose förstärkare. Saker du behöver
Bruksanvisning
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din manual för den aktuella placeringen av Bose förstärkare. Placeringen av förstärkaren kommer att variera, beroende på årsmodell av van. Du vill också kontrollera för wattal dina nuvarande högtalare kan hantera.
2

Köp en uppgraderad Bose förstärkare. Förstärkaren kan lägga ut mer ljud effekt än din nuvarande Bose utrustning. Om den nya förstärkaren är för kraftfull för dina högtalare, måste du köpa ersättare talare.
3

Koppla loss kablarna och strömkabeln från den nuvarande Bose förstärkare. Ta förstärkaren och ställ den nya utrustningen på plats. Anslut strömkabeln och högtalarna kablarna i förstärkaren.
4

Ta bort skruvarna på sidan av den inre dörrpanelen och dra loss panelen för att exponera den aktuella talaren. Skjut högtalaren ut och installera ersättare, anslutning av kablarna som ursprungligen användes av den första talaren. Upprepa denna process med alla högtalare i bilen för att slutföra uppgraderingen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82599.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.