Hur du ansluter en spelare bil cd till en Amp

Bilägare som önskar ett starkare system bilstereo bör lägga en förstärkare till fabriken stereo däck. Lägga till en förstärkare till bilens CD-spelare förstärker signalen och ge tydlighet och kraft till fabrikens högtalarna. Du kan ha förstärkaren installeras av en professionell bil ljudtekniker eller du kan göra jobbet själv att spara pengar. Saker du behöver
Wrench
Förstärkare kabelsats
Korskopplingskablar
Trim panel borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Höj bilens huv och lossa bultarna som håller varje batteri kabel till sina batteripolerna. Lyft den negativa batterikabeln från terminalen post och vila bort den från batteriet.
2

Lyft den positiva kabeln från terminalen, och skjut ringen terminalen från förstärkaren kabelsats över positiva batteri plint. Placera den positiva kabelklämman över ringen terminalen och dra åt bulten på den positiva kabeln för att säkra den och ringen terminal till positiva inlägget. Ta bort säkringen från ringen terminalen säkringsfacket förrän förstärkaren har installerats.
3

Anslut strömkabeln från förstärkaren kabelsats in i ringen terminalen. Mata kabeln genom brandväggen i kupén på fordonet.
4

Ta fabriken stereo följa instruktionerna i reparationshandboken. Koppla stereo ledningskabel från uttagen på baksidan av stereoanläggning. Anslut stereo ledningar kontakterna i adaptern kablage leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel i lämpliga uttag på

baksidan av stereon.
5

Anslut patchkablar till korrekt märkta kabelstammen adaptern leder.

6

Mata patchkablar genom baksidan av bilens stereo docka och dra dem till passagerarsidan golvet. Skjut fabriken stereo i dockan. Se reparationshandbok för installation steg för ditt fordon.
7

Lay kopplingskablarna längs passagerarsidan av fordonet till den plats på förstärkaren. Dra elkabeln längs förarsidan av bilens interiör till platsen för amp.
8

Sätt i nätsladden elkabeln till ineffekt på förstärkaren. Anslut anslutningskabeln leder till signalen och turn-on-ingångar på förstärkaren. Anslut förstärkarens jordpunkt till en bult i närheten av förstärkaren med jordkabel ingår i förstärkaren kabelsats. Varje bult ansluten till fordonets ram kommer att ge korrekt jordning.
9

Återgå till bilens batteri. Avkastning den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol post och dra åt. Skjut säkringen in i ringen terminalen och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82334.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.