Hur Wire en Jensen Bilstereo

Ändra en stereo i en bil kan vara mycket frustrerande om du inte får trådarna rakt. Om din positiva ledning är ansluten till högtalaren, kommer du inte att få någon ström till stereon. Av denna anledning har tillverkarna kommit med en färgkodning för trådarna så att du kan ansluta alla kablar är korrekt. Jensen stereoapparater har ett system ledningar färg som är similer till andra tillverkare, men du bör alltid kontrollera färgscheman av bilen och stereon för att se till att de är samma. Instruktioner
1

Leta antennen. Detta är en tjock svart tråd inuti instrumentbrädan med en kontakt som ser nästan ut som en koaxial kontakt. Anslut den till den markerade uttaget "antenn" på Jensen stereo.
2

Anslut harnness med de blå, röda, gula och svarta kablar till stereon i spåret där det passar. Detta är makt sele. Den blå kabeln går till makten antennen, den röda kabeln befogenheter tillbehöret sidan av säkringen blocket, är den svarta kabeln i marken och den gula ledningen är din levande, pluskabeln.
3

Anslut högtalarna. Leta efter markeringar på kablarna som kommer från bilen för att se vilka trådar går till vilka högtalare. Om detta inte är känt, plocka högtalarkablarna och koppla in dem i spåren högtalarkablar på stereon tills du får dem på rätt plats. Anslut positiv till positiv och negativ till negativ. Vanligtvis har den negativa sidan ett silver linje på det.
4

Anslut eventuella andra tillbehör i kontakten portarna på stereon. Dessa inkluderar ampere eller, om din stereo accepterar dem, baksätet skärmar. Varje kontakt porten kommer att märkas med vad det är för. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81848.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.