Hur man installerar ett däck i en Toyota Corolla

Toyota Corolla är utrustad med en AM /FM-bilstereo med inbyggd CD-spelare. Corolla ägare som väljer att ersätta fabriken enhet med en eftermarknad däck kan ha den nya huvudenheten installeras professionellt av bilstereo tekniker, eller så kan du installera nya stereo själv. Inhandla nödvändiga adaptrar och skaffa de nödvändiga verktygen för att spara tid och pengar på din bilstereo däck installation. Saker du behöver
Wrench
Trim panel borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Höja Corolla huva. Lossa bulten på den negativa batterikabeln klämma med skiftnyckel och ta bort kabeln från batteriet. Ställ in kabeln åt sidan och flytta till insidan av Toyota.
2

Bänd panelen mitten streck från instrumentbrädan med kåpa borttagningsverktyget. Dra bort panelen från instrumentbrädan och vila den på toppen av instrumentbrädan. Addera 3

Ta bort de två skruvarna på vardera sida av stereo konsolen med stjärnskruvmejsel. Skjut stereo från Corolla docka och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten. Ställ fabriken stereo undan.
4

Skjut fronten adaptern till stereon dockan. Dra stereo ledningarna från baksidan av dockan till framsidan av Corolla instrumentbräda. Anslut de två stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder.
5

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av den nya ljud-däck. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på nya stereons baksida. Skjut in enheten i fronten adaptern tills den låses i Corolla instrumentbräda stereo docka.
6

Placera instrumentpanelen mot instrumentbrädan och tryck runt omkretsen för att knäppa den på plats. Återgå till Toyotas batteri.
7

Placera den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol och dra åt bulten med nyckel. Stäng Corolla huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82332.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.