2000 Mustang Aftermarket CD-spelare Installation

Ägare av 2000 Ford Mustang kan hitta behovet av att ersätta en felaktig bil enhet audio huvudet eller lust att uppgradera sin enhet fabriken stereo. Du kan välja från en mängd olika eftermarknaden CD-spelare för att installera i Mustang stereo montering dockan. Välj en bilstereo tekniker för att installera ditt nya eftermarknaden CD-spelare eller göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Wrench, 10 mm Begagnad Ford DIN borttagningsnycklarna
Kabelstam adapter
Installation bur
Flat skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft Mustang huven och lossa bulten som håller jordkabeln till den negativa batteripolen. Lyft kabeln från terminalen och ställ den åt sidan. Flytta till Mustang interiör.
2

Sätt Ford DIN borttagningsnycklarna i hålen på varje sida av fabriken stereo tills de låses på plats. Dra verktyg utåt för att engagera frigöringsmekanismer inuti Mustang stereo docka. Behåll utåtriktad spänning medan du skjuter stereo från Fords stereo docka.
3

Koppla stereo ledningar och antennkabeln ansluten till baksidan av stereon. Anslut stereo ledningar i kabelnätet adaptern leder.
4

Skjut eftermarknaden CD installation bur i stereo montering dockan. Dra stereo ledningar (med kablage adapter) och antennkabeln fram till framsidan av Mustang instrumentbräda. Böj metallflikarna inne i buren med skruvmejsel för att hålla den på plats i dockan.
5

Anslut ledningsnätet adapter kontakterna i uttagen på baksidan av CD-spelaren. För in antennkabeln leder till FM /AM-antenningång på CD-spelarens baksida. Skjut CD-spelaren i installationen buren tills den låses på plats inom Fords instrumentbräda stereo docka. Återgå till batteriet.
6

Placera jordkabel klämman på den negativa batteripolen. Dra åt skruven på klämman med nyckeln och stäng Mustang huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82331.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.