Hur man tar bort radion i en 2006 Hyundai Tucson

Den 2006 Hyundai Tucson kom med en AM /FM-radio och CD-spelare inbyggd i en komponent i instrumentbrädan panelen. Du är välkommen att ersätta din Hyundai fabriken stereo med en eftermarknad huvudenhet, eller att lägga eftermarknaden komponenter till aktie. Innan du kan ansluta enheterna eller installera nya däck, men, måste du ta bort lager radio. Inhandla nödvändiga verktyg och du bör kunna ta bort den ursprungliga Tucson radion på mindre än 30 minuter. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
Flat skruvmejsel
kryssmejsel
Trim panel borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Lyft Hyundais huva för att komma åt batteriet. Lossa bulten som håller fast den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol post, med hjälp av en skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och fäst det åt sidan. Flytta till Tucson interiör.
2

försiktigt bort den lilla panelen på axeln av växelspaken, med hjälp av en skruvmejsel. Ta bort de två skruvarna som finns under panelen med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort vredet växelspaken och ställ den åt sidan.
3

Bänd kåpa kring växellådan från mittkonsolen med kåpa borttagningsverktyget. Ta bort de två skruvarna bakom kåpa med Phillips-skruvmejsel.
4

ta tag i sidan av instrumentpanelen omger Hyundais stereo montering och dra bort det från instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan. Ta bort de fyra skruvarna i hörnen av stereo konsol, med Phillips-skruvmejsel.
5

Skjut huvudenheten från instrumentpanelen montering docka. Lossa de två kontaktstyckena stereo ledningar från uttagen på baksidan av radion. Dra antennkabeln bly från FM antenn uttaget på baksidan av radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81907.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.