Hur man installerar en stereo i en Chevy Avalanche

Chevy Avalanche är hälften SUV, halv lastbil, och därmed har en särskild grupp av anhängare som utnyttjar morphing förmåga här lastbilen för både familj och arbete. Uppgradering av stereo måste ta bort främre instrumentpanelen, vilket är ett enkelt jobb med några tips. Få nya stereo funktioner och förstklassigt ljud du vill med en eftermiddag uppgradering till din Chevy Avalanche. Saker du behöver
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
GM Radiomonteringssats
Visa fler instruktioner
1

Hitta det övre vänstra hörnet av främre instrumentpanelen, till vänster om ratten. Fast skal i hörnet för att släppa klippen och fortsätta utöva påtryckningar tills strömbrytare är utsatt. Skjut spärren på strömbrytaren för att dra det ur panelen.
2

Identifiera den högra sidan av panelen och bänd det övre högra hörnet bort från instrumentbrädan och dra tills panelen släpper. Leta efter två orangefärgade flikarna bakom panelen på vissa modeller. Om den hittas, dra flikarna till fullo släppa instrumentpanelen och ta bort den från trucken. Addera 3

Dra spakarna på varje sida av radion för att frigöra huvudet och dra ut av instrumentbrädan. Ta anslutningstrådarna från baksidan och ställa den ursprungliga radion åt sidan.
4

Anslut adaptern ledningsnätet och GM antenn adaptern på ursprungliga sele. Skjut in den nya stereon i GM monteringssats och anslut kablarna på baksidan av radion.
5

Skjut den nya radio-enheten i instrumentbrädan för Chevy Avalanche och slå på radion. Kontrollera högtalarna och kontroller för att säkerställa att de fungerar korrekt.
6

Lyft de två spakarna på sidan av radion i uppfällt läge. Anslut kablarna på baksidan av instrumentpanelen och knäpp pusselbiten på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80459.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.