Hur Wire en Pioneer DEH-11E Receiver

Pioneers DEH-11E CD-mottagare har en avtagbar frontplatta, Aux-ingång fram och singel-DIN design, vilket gör för en enkel installation. De enda bakre kontakterna på enheten är de två mono-portar för en driven förstärkare, antenn-ingång och selen port. Med rätt vägledning kan du koppla kabelstammen och installera stereo. Saker du behöver
Maskeringstejp
Sharpie
Avbitare
Wire strippor
Lödkolv
Löd
Krympslang
Visa fler instruktioner

1

Koppla bilens batteri genom att ta bort den negativa kabeln från den negativa polen.
2

Mark vardera av trådarna som kommer ut ur din bil stereo nuvarande ledningsnät med maskeringstejp och en Sharpie markör. Konsultera bruksanvisningen för din nuvarande stereo för att avgöra vilken färgad tråd motsvarar vilken högtalare eller nätanslutning.
3

Klipp ut gamla sele stereo ledningar från ditt fordon. Klipp trådarna ungefär två inches bort från selen. Skala en halv centimeter av isoleringen från änden på varje tråd.
4

Löd den gula ledningen från den nya kabelstammen till bilens konstanta 12V försörjningen. Löda nya selar röda kabeln till fordonets 12V tråd. Anslut den svarta kabeln till fordonets chassi eller löda den till jordledningen från den gamla stereon. Täck alla anslutningar med krympslang
5

Löda nya sele kablar till motsvarande ursprungliga trådarna:. Vit och vit /svart till den främre vänstra högtalaren positiva och negativa terminaler, grå och grå /svart till främre högra högtalaren, grön och grön /svart till den bakre vänstra högtalaren, och violett och violett /svart till den bakre högra högtalaren. Täck alla anslutningar med krympslang.
6

Anslut parade blå /vita kablarna till systemet styrterminal av bilens drivs amp eller antenn relä kontroll, om sådan finns.

7

Anslut mottagaren till bilens drivna förstärkare med RCA-anslutning porten på baksidan av mottagaren, om bilen har en driven förstärkare.
8

Anslut bilens antenn plugg in antennuttaget på baksidan av mottagaren.
9

Montera mottagaren i din bil är singel-DIN-plats med hjälp av en monteringssats för ditt fordon.
10

Anslut din bilens batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82032.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.