Radio Removal för en Ford Ranger

Dra ut radion i din Ford Ranger bör bara ta några minuter med lämpliga verktyg . Du kommer att vilja köpa de stereo borttagningsnycklarna från delar butik . De kommer att låsa upp radion från konsolen när du är redo att ta ut det . Radion drivs av två uppsättningar av trådar . Den första är kablaget som driver radion och antennen tråd som driver mottagning. Borttagning av Radio

Centrum bit runt konsolen kommer att bända bort med fingrarna . Försiktigt dra av den instrumentbrädan , och det kommer att unclick när det är uppenbart av instrumentbrädan . Leta efter några skruvar som kan hålla den i. Vissa modeller av Ford Ranger kommer att hållas den med skruvar . Lossa skruvarna med en Phillips skruvmejsel . Du behöver nycklar radio avlägsnande från delar butik för att slutföra uppgiften att ta bort radion . Du kommer att märka på Ford lager radion att det finns fyra små hål på vardera sidan av radion . Sätt i nyckeln i hålen , och detta kommer att frigöra låset som håller radion på plats . Dra försiktigt radion , och det kommer att lossna .
Bort ledningarna


När radion är löst , du skjuter ut långsamt så att du kan komma åt kablarna som är anslutna till den. Dra ledningsnätet på baksidan genom att separera flikarna på kontakten och dra ut radion . Antennen tråd kan dras ut . Det finns ingen låsfliken på antennen. Du kan nu dra ut radion fritt från fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80828.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.