Hyundai Getz Radio Installation

Hyundai Getz är en kombi bil som har tillverkats av den koreanska auto bolaget sedan 1992. Den innehåller en stereo med CD-spelare och AM /FM-mottagare. En rad eftermarknaden stereoapparater är tillgänglig, så att användarna kan uppgradera sina bilstereo till de med de mest up-to-date funktioner. En eftermarknaden radio kan installeras i en Hyundai Getz genom att anpassa ledningarna och huset för att tillåta radion att passa och fungera i bilen. Saker du behöver
Skiftnyckel
DIN radio borttagningsnycklarna
kit Radio installation (för Hyundai Getz) katalog Radio ledningsnät adapter (för Hyundai Getz)
Visa fler instruktioner

1

Twist bilen batteriets minuspol med en skiftnyckel för att ta bort kabelanslutning.
2

in de speciella U-formade DIN nycklar radio borttagning i skårorna på varje sida av radion. Tryck på knapparna tills de ingriper. Dra nycklarna utåt samtidigt som du drar dem mot dig för att frigöra radion och dra ut den ur sitt hölje. Koppla ur kabeln radioantenn. Koppla ledningsspolen.
3

Montera satsen radioanläggning. Fäst satsen till radioanläggning buren, som matas med eftermarknaden radion. Skjut buren in i satsen till slutet är i nivå med frontplattan. Böj flikarna på kanten av buren 90 grader för att fästa buren till Radioinstallationssats. Mata kabelstrumpa och radioantenn kabeln genom buren. Skjut installationsaggregat i instrumentpanelen.
4

Fäst bilen vävstolen radio ledningar och kabelstrumpa den nya stereon, med hjälp av en adapter kabelstrumpa. Anslut vävstolar till adaptern och klicka på anslutningarna på plats. Anslut kabeln radioantennkabeln till radioantenn porten på den nya radion.
5

Mata fast radio i radio installation buren. Tryck in den tills den snäpper på plats. Anslut bilens batteriets minuspol. Den stereon är klar att använda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82250.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.