Hur man installerar en Amp i en Ford Focus

Ford Focus ägare som vill ha en mer kraftfull klingande stereo kan lägga en eftermarknad förstärkare till sin enhet. Förstärkaren kommer att öka signalstyrkan av fabriken huvudenhet för att ge mer klarhet och volym. Du kan välja att ha förstärkaren professionellt installerad, eller så kan du få de nödvändiga adaptrar och installera förstärkaren själv. Välj en förstärkare som ger en säker nivå av kraft för din fabrik högtalarna. Toleransen för högtalarna finns i instruktionsboken. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
Förstärkare kabelsats Begagnad Ford DIN borttagningsnycklarna
Kabelstam adapter
Trim verktygspanelen borttagning eller flat skruvmejsel
Visa mer Instruktioner
1

Lyft Focus huven och lossa bultarna på båda batterikablarna "klämmor med en 10-mm hylsnyckel. Ta den negativa batterikabeln från batteriets minuspol post och ställ den åt sidan.
2

Ta den positiva batterikabeln och placera ringen terminalen ingår i förstärkaren kabelsats till den positiva batteripolen. Byt ut den positiva kabelklämman över ringen terminalen på plint. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel. Ta bort säkringen från ringen terminalens säkringshållaren. Anslut nätkabeln (amp kabelsats) in i ringen terminalen utlopp
3

. Mata kabeln genom Focus brandväggen i kabinen av Ford. Följ stigen etablerad på den högra sidan av motorrummet in i kupén.
4

Skjut Ford DIN borttagningsnycklarna i hålen i vardera änden av fabriken stereo däck. Tryck på knapparna i stereon tills de låses på plats. Dra utåt på knapparna medan du skjuter stereo från instrumentbrädan.
5

Koppla de två vita, plastkontakter stereo ledningar från uttagen på baksidan av stereon. Koppla in anslutningarna på adapter kablage leder. Anslut ledningsnätet kontakterna adapterkabel till motsvarande uttag på baksidan av Fords stock stereo.
6

Anslut patchkablar till kabelnätet adaptern leder. Hitta diagrammet i kabelnätet adapter handbok för korrekt anslutning platser.
7

Mata patchkablar genom baksidan av Fords stereo docka till fordonets golv på passagerarsidan. Skjut fabriken stereo i Fords stereo docka tills den låses på plats inom instrumentbrädan.
8

Förlägg patchkablar längs passagerarsidan av Focus till platsen av förstärkaren. Dra kabeln strömförsörjningen från förarsidan till platsen av förstärkaren. Stoppa kablarna i sidan paneler av Focus med en kåpa borttagningsverktyg eller flat skruvmejsel.
9

Sätt ledningen strömkabeln till ineffekt på förstärkaren. Anslut anslutningskabeln leder till signalingångarna på förstärkaren. Anslut förstärkaren till en skruv eller bult i bakre lastutrymmet av Focus med jordkabel från förstärkaren kabelsats.
10

tillbaka till Fords batteri. Byt negativ klämma batterikabeln till batteriets minuspol och dra åt bulten med nyckel. Byt ut säkringen i ringen terminalens säkringshållare öppningen och stäng Focus 'hood.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82326.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.