Hur installerar jag Bilstereo i en 1999 Toyota Tacoma?

Den 1999 Toyota Tacoma är utrustad med en AM /FM-bilstereo med inbyggd CD-spelare. Valfria stereo enheter finns med multidisc CD-växlare och uppgraderade förstärkare. Tacoma ägare som vill uppgradera sin bilens stereo eller ersätta en felaktig enhet kan välja att få ersättning som utförs av en professionell bil ljudtekniker. Du kan spara tid och pengar genom att köpa de nödvändiga adaptrar och installera den nya bilstereon däck själv. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
10 mm hylsa
Ratchet
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Faceplate adapter
Wiring
sele adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft Toyotas huven och lossa bulten som håller den negativa batterikabeln till batteriets minuspol med en 10 mm nyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till insidan av lastbilen.
2

Ta bort de två skruvarna på undersidan instrumentpanelen under rattstången med en Phillips-skruvmejsel. Dra parkeringsbromsen nödöppningshandtaget och ta bort de två skruvarna bakom den med en Phillips-skruvmejsel. Addera 3

Dra viktigaste instrumentpanelen från Toyotas instrumentbrädan och ställ den åt sidan. Avlägsna bulten skruven längst ned till höger i handskfacket med en 10 mm hylsa och spärrskaft.
4

Öppna handskfacket och ta bort de tre skruvarna i ovankant av facket öppning med en Phillips-skruvmejsel. Greppa öppningen handskfacket och dra bort panelen från instrumentbrädan och ställ den åt sidan.
5

bort vreden från klimatet kontroller och ställ dem åt sidan. Bänd mittpanelen konsolen instrumentbrädan från instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Ta bort panelen och ställ den åt sidan.
6

Ta bort de två skruvarna i de nedre hörnen av fabriken stereo med en Phillips-skruvmejsel. Skjut fabriken stereo från stereo docka och koppla bort de negativa kablarna stereo ledningar från baksidan av enheten. Koppla loss antennkabeln från FM-antenningång på baksidan av beståndet stereo.
7

Sätt fronten adaptern i Tacoma s stereo docka. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av stereon dockan till framsidan av Toyotas instrumentbräda. Anslut stereo ledningar till kabelnätet adaptern leder.
8

in adaptern kablage bly kontakter i lämpliga uttag på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av den nya stereoanläggning. Skjut stereon i fronten adaptern tills den snäpper på plats.
9

tillbaka de två skruvarna i nederkant av stereon montering. Rikta in stereo montering kåpa med instrumentbrädan och tryck runt omkretsen av panelen för att knäppa den på plats. Byt vreden klimatkontroll.
10

tillbaka panelen handskfacket i bilen och skruva i de tre skruvarna i ovankant av facket. Stäng handskfacket och sätt tillbaka skruven i det nedre högra hörnet på instrumentbrädan.
11

Byt instrumentpanelen under rattstången och skruva de två bultar skruvar på vardera sida om rattstången. Sätt tillbaka de två skruvarna bakom parkeringsbromsen utgåvan med skruvmejseln. Återgå till Tacoma batteri och byt ut den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol inlägget. Dra åt bulten med nyckel och stäng Toyotas huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82204.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.