Hur ändrar jag en Mach 460 huvudenhet ?

Mach 460 är en bilstereo system som innefattar en huvudenhet , dörr och högtalare däck och baksäte bashögtalare . Du ändrar huvudenheten genom att ta bort den befintliga enheten och installera den nya enheten på samma sätt . Funktion

Börja med att ta bort växelreglaget bezel . Sätt in de viktigaste verktygen i hålen runt enheten tills du känner motstånd . Tryck sedan dem inåt , mot mitten av enheten , för att låsa upp dem . Skruva loss de två skruvarna från CD-spelaren . Sedan shimmy huvudenheten ur kortplatsen och dra sladdar . Installera den nya huvudenheten genom att vända de steg du använde för att koppla bort den gamla.
Överväganden

Du kan använda ett antal verktyg för att haka låsen som håller huvudet enheten på plats . Om du inte har fabriken verktyg avsedda för Mach 460 , kan du också använda en insexnyckel eller bitar av skuren klädhängare .
Varning

när du trycker på verktygen i låsen , inte trycka mer än en kvarts tum bortom den punkt där du känner motstånd . Om du gör det, riskerar du att skada låset och hindrar din utbytesenhet från att låsa in i stereo .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82304.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.