Hur man tar bort huvudenheten av en Toyota 4Runner

Toyota 4Runner ägare kommer så småningom att ta bort bilens enhet fabriken chef för reparationer eller för att ersätta stereon däck. Den fabriksmonterade däck måste avlägsnas ordentligt från instrumentpanelen stereo docka. Du kan ge jobbet till en bilstereo specialist, eller så kan du ta bort huvudenheten själv och spara pengar. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Trim verktygspanelen borttagning (eller platt skruvmejsel) katalog stjärnskruvmejsel
10 mm hylsa
Ratchet
Visa fler instruktioner

1

Lyft 4Runner huva. Lossa bulten som håller den negativa batterikabeln till den negativa polen med en skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till det inre av Toyota.
2

Ta bort de fyra skruvarna från förarsidan nedre instrumentpanelen med en stjärnskruvmejsel. Skruvarna till vänster om rattstången är precis nedanför omkopplarna strålkastarstyrning. Den högra skruvarna är strax ovanför och nedanför spaken. Avlägsna bulten skruven längst ner till vänster på instrumentpanelen med en 10 mm hylsa och kör.
3

Dra spaken Huvlås under instrumentpanelen och ta bort de två skruvarna bakom det med skruvmejseln. Ta bort den nedre förarens panel sida streck för hand och ställ den åt sidan.
4

bort 10 mm bult i nedre högra hörnet av instrumentpanelen (under hörnet av handskfacket). Ta bort skruven i det nedre vänstra hörnet av 4Runner s handskfacket med skruvmejseln. Öppna luckan handskfacket och ta bort de tre skruvarna i ovankant av öppningen med skruvmejseln. Ta hela handskfacket och dra den från instrumentbrädan.
5

Ta bort de två pins kontakter från båda sidor av nedre mittkonsolen genom att trycka i mitten av tappen och dra i fliken gång det poppar gratis. Dra den nedre fickan instrumentbrädan lagring från instrumentbrädan nedanför stereo montering.
6

Ta bort de fyra gummi rattarna från spakarna klimatkontroll för hand. Bänd panelen bakom spakarna klimatkontroll bort från instrumentpanelen med en platt skruvmejsel eller trim panel borttagningsverktyg. Ta bort skruven i det nedre högra hörnet av klimatpanelen med stjärnskruvmejsel.
7

Bänd den lilla panelen som omger tändningen från instrumentbrädan med kåpa borttagningsverktyget. Ta undre instrumentbrädan paneler och dra bort det från instrumentbrädan. Ta bort de två skruvbultar på vardera sidan av beståndet stereo med en 8 mm hylsa och kör.
8

Dra stereo från instrumentpanelen stereo montering dockan och koppla stereo ledningar och antennkabeln från utloppen på baksidan av radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82071.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.