Hur man tar bort en CD-spelare från en KIA Sportage

Kia Sportage infördes 1995, upphörde 2003 och kom tillbaka 2005. Den ursprungliga Sportage var en traditionell bakhjulsdrivna SUV medan den nyare modellen är en effektiv framhjulsdrift SUV. Ta bort CD-spelaren från din Sportage är ganska enkel, särskilt om du äger en 2005-2009 modell. Alltid haka den negativa batterikabeln innan du tar bort din CD-spelare eller bilstereo, detta förhindrar elektrisk stöt. Saker du behöver
Tänger
Handskar (tillval) katalog platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
2001 till 2003 Sportage
1

Koppla bort den negativa batterikabeln med dina tänger.
2

Bänd upp luftkonditioneringen kontroll /vent panel. Ta tag i panelen med händerna och dra den kraftigt. Koppla ur anslutningen bakifrån.
3

Ta bort de fyra skruvskydden och skruvarna under rattstången. Använd en platt skruvmejsel för att bända omfattar utanför sedan använda en Phillips skruvmejsel för att ta bort skruvarna.
4

Ta bort de tre Phillips skruvar från förarens sida av instrumentpanelen. Öppna förarsidans dörr för att visa skruvarna: en är på sidan av instrumentpanelen, de andra två är nära huven spärren
5

Ta bort de fyra Phillips skruvarna till instrumentpanelen i. plats. Två av skruvarna är över vägmätare kluster: en är över radion, den andra är till vänster om rattstången
6

bort hela instrumentpanelen.. Instrumentpanelen sträcker sig från den vänstra sidan av rattstången till radion. Ta tag i panelen med händerna, sedan dra upp och ut för att ta bort det.
7

bort radion skruvarna och ta sedan bort radion. De fyra radio skruvar är synliga med bort instrumentpanelen. Dra ut radion och dra kablaget och antenn.
2005 och 2009 Sportage
8

Koppla bort den negativa batterikabeln med dina tänger.
9

Dra loss radio /klimatpanelen. Ta tag i panelen längst ned sedan dra det mot dig att släppa klippen. Ställ panelen åt sidan.
10

bort radion. Ta bort de fyra Phillips skruvar montering radion. Dra ut radion och koppla ur selen och antennen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80830.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.